Selam.Bir arkadaşın uyarısı üzerine 3 aydır asla girmediğim sayfanıza girdim.Bana ithafen yazdığınız aşikar olan yazıları okudum.Gerçekten çok üzüldüm.O gece uzuncada uyuyamadım.Ben sizlerle geldiğim etkinlikte çayınızı içtim yemeğinizi yedim.Çoluk çocuk eğlendik güldük söyledik.
-Size uymuyormuşum.Olabilir.Bizde çektik gittik.(Neyim uymuyor onuda bilmiyorum hala)
-Hamdi abi baştan söylemiş;bunla olmaz diye.E tamam abicim eyvallah dedik.
-Çoluk çocuk sağda solda; ''5-10 araba bir araya gelemiyor '' yazıyormuş
Allah aşkına hepiniz ben den büyüksünüz.Burda defalarca beni madara ettiniz.Saygısızlık ettimmi?O yazıyı size yazma ihtimalim varmı?
Durum şöyle; 1 ay evvelki ballıkpınardki yarış sonrası bizim gurupta olmayan 7 araçla ağır offroad a gittik.Bizim araçlar gidemediği için aracına misafir olduğumuz (isim vermeyeceğim buradan) abimiz; yahu 7 yıldır bu işlerdeyim 5 tane aracı bir araya getiremiyoz, bakma şimdi yarış var diye 7 araç toplanabildik, helal sana 15-20 araç topluyorsun dedi ve bende örnekleme olsun diye yazdım.Yahu neden üzerinize alınıyorsunuz?
-Ben açık ve net söylüyorum:Ben piknikçiyim.Ben gurubumda ağır offroada da izin vermiyorum.Bunun neresi sizi rahatsız ediyor anlamadım.
-Burada ne zaman bşiler yazsam, ne zaman burayı benimsesem aşağıladınız.Oldumu abiler? e çektim gittim daha benden ne istiyorsunuz anlamıyorum.
-Mehmet abi askerlerin şehitolduğu zaman çok içerliyordu;kimse neden bu konuda yazmıyor diye.Şehadet gibi bir konuda dahi onu destekleyecek şeyler yazmama rağmen teşekkür edeceğinize o konuda bile 2-3 kişi birleşip ti yaptınız
Enteresan
-Daha bir hafta evvel bir yerde mevzunuz geçti;gittik geldik yedik içtik.Hayranlık duyduğum bir birliktelikleri var iyi insanlar dedim.E beni yalancı çıkarmayın da!Şimdi arkadaşlar burayı okuyup; bak iyi insanlar diyordun diyor.
Ben sizin lokmanızı yedim, içeceğinizi içtim sizler abilerimsiniz.Bu işleri de sizden öğrendim.Hepinize ayrı ayrı en derin saygılarımı sunuyorum.Özellikle Mehmet abi ve Hamdi abi benim hakkım size helaldir sizlerede bir selamın, bir sofraya oturmuşluğun hürmetini duyarım her zaman.Büyüğümsünüz.Ama yeter da
(Lütfen bir ima çıkarmayın.Ben saygı çerçevesinde yazdım açıkça.İma yoktur nettir.Ben ve gurubum piknikçiyiz.Siz offroad çu.Gemişte aynı masada yedik, şimdi ayrı masada.Bir selamın hatırı var.Selamlar abilerim)