Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 911,937

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Selam.Bir arkadaşın uyarısı üzerine 3 aydır asla girmediğim sayfanıza girdim.Bana ithafen yazdığınız aşikar olan yazıları okudum.Gerçekten çok üzüldüm.O gece uzuncada uyuyamadım.Ben sizlerle geldiğim etkinlikte çayınızı içtim yemeğinizi yedim.Çoluk çocuk eğlendik güldük söyledik.
-Size uymuyormuşum.Olabilir.Bizde çektik gittik.(Neyim uymuyor onuda bilmiyorum hala) :smiley:
-Hamdi abi baştan söylemiş;bunla olmaz diye.E tamam abicim eyvallah dedik.
-Çoluk çocuk sağda solda; ''5-10 araba bir araya gelemiyor '' yazıyormuş:smiley: Allah aşkına hepiniz ben den büyüksünüz.Burda defalarca beni madara ettiniz.Saygısızlık ettimmi?O yazıyı size yazma ihtimalim varmı?
Durum şöyle; 1 ay evvelki ballıkpınardki yarış sonrası bizim gurupta olmayan 7 araçla ağır offroad a gittik.Bizim araçlar gidemediği için aracına misafir olduğumuz (isim vermeyeceğim buradan) abimiz; yahu 7 yıldır bu işlerdeyim 5 tane aracı bir araya getiremiyoz, bakma şimdi yarış var diye 7 araç toplanabildik, helal sana 15-20 araç topluyorsun dedi ve bende örnekleme olsun diye yazdım.Yahu neden üzerinize alınıyorsunuz?
-Ben açık ve net söylüyorum:Ben piknikçiyim.Ben gurubumda ağır offroada da izin vermiyorum.Bunun neresi sizi rahatsız ediyor anlamadım.
-Burada ne zaman bşiler yazsam, ne zaman burayı benimsesem aşağıladınız.Oldumu abiler? e çektim gittim daha benden ne istiyorsunuz anlamıyorum.
-Mehmet abi askerlerin şehitolduğu zaman çok içerliyordu;kimse neden bu konuda yazmıyor diye.Şehadet gibi bir konuda dahi onu destekleyecek şeyler yazmama rağmen teşekkür edeceğinize o konuda bile 2-3 kişi birleşip ti yaptınız:smiley:Enteresan
-Daha bir hafta evvel bir yerde mevzunuz geçti;gittik geldik yedik içtik.Hayranlık duyduğum bir birliktelikleri var iyi insanlar dedim.E beni yalancı çıkarmayın da!Şimdi arkadaşlar burayı okuyup; bak iyi insanlar diyordun diyor.
Ben sizin lokmanızı yedim, içeceğinizi içtim sizler abilerimsiniz.Bu işleri de sizden öğrendim.Hepinize ayrı ayrı en derin saygılarımı sunuyorum.Özellikle Mehmet abi ve Hamdi abi benim hakkım size helaldir sizlerede bir selamın, bir sofraya oturmuşluğun hürmetini duyarım her zaman.Büyüğümsünüz.Ama yeter da:smiley:
(Lütfen bir ima çıkarmayın.Ben saygı çerçevesinde yazdım açıkça.İma yoktur nettir.Ben ve gurubum piknikçiyiz.Siz offroad çu.Gemişte aynı masada yedik, şimdi ayrı masada.Bir selamın hatırı var.Selamlar abilerim)

Hadi arkadaşlar, kimse daha fazla uzatmasın, en yakın zamanda birlikte bir etkinlik yapalım; isteyen piknik yapsın, isteyen hard, isteyen soft offroad, araçlar kırılsın ama gönüller kırılmasın ;)

outlaw06' Alıntı:
Selam.Bir arkadaşın uyarısı üzerine 3 aydır asla girmediğim sayfanıza girdim.Bana ithafen yazdığınız aşikar olan yazıları okudum.Gerçekten çok üzüldüm.O gece uzuncada uyuyamadım.Ben sizlerle geldiğim etkinlikte çayınızı içtim yemeğinizi yedim.Çoluk çocuk eğlendik güldük söyledik.
-Size uymuyormuşum.Olabilir.Bizde çektik gittik.(Neyim uymuyor onuda bilmiyorum hala) :smiley:
-Hamdi abi baştan söylemiş;bunla olmaz diye.E tamam abicim eyvallah dedik.
-Çoluk çocuk sağda solda; ''5-10 araba bir araya gelemiyor '' yazıyormuş:smiley: Allah aşkına hepiniz ben den büyüksünüz.Burda defalarca beni madara ettiniz.Saygısızlık ettimmi?O yazıyı size yazma ihtimalim varmı?
Durum şöyle; 1 ay evvelki ballıkpınardki yarış sonrası bizim gurupta olmayan 7 araçla ağır offroad a gittik.Bizim araçlar gidemediği için aracına misafir olduğumuz (isim vermeyeceğim buradan) abimiz; yahu 7 yıldır bu işlerdeyim 5 tane aracı bir araya getiremiyoz, bakma şimdi yarış var diye 7 araç toplanabildik, helal sana 15-20 araç topluyorsun dedi ve bende örnekleme olsun diye yazdım.Yahu neden üzerinize alınıyorsunuz?
-Ben açık ve net söylüyorum:Ben piknikçiyim.Ben gurubumda ağır offroada da izin vermiyorum.Bunun neresi sizi rahatsız ediyor anlamadım.
-Burada ne zaman bşiler yazsam, ne zaman burayı benimsesem aşağıladınız.Oldumu abiler? e çektim gittim daha benden ne istiyorsunuz anlamıyorum.
-Mehmet abi askerlerin şehitolduğu zaman çok içerliyordu;kimse neden bu konuda yazmıyor diye.Şehadet gibi bir konuda dahi onu destekleyecek şeyler yazmama rağmen teşekkür edeceğinize o konuda bile 2-3 kişi birleşip ti yaptınız:smiley:Enteresan
-Daha bir hafta evvel bir yerde mevzunuz geçti;gittik geldik yedik içtik.Hayranlık duyduğum bir birliktelikleri var iyi insanlar dedim.E beni yalancı çıkarmayın da!Şimdi arkadaşlar burayı okuyup; bak iyi insanlar diyordun diyor.
Ben sizin lokmanızı yedim, içeceğinizi içtim sizler abilerimsiniz.Bu işleri de sizden öğrendim.Hepinize ayrı ayrı en derin saygılarımı sunuyorum.Özellikle Mehmet abi ve Hamdi abi benim hakkım size helaldir sizlerede bir selamın, bir sofraya oturmuşluğun hürmetini duyarım her zaman.Büyüğümsünüz.Ama yeter da:smiley:
(Lütfen bir ima çıkarmayın.Ben saygı çerçevesinde yazdım açıkça.İma yoktur nettir.Ben ve gurubum piknikçiyiz.Siz offroad çu.Gemişte aynı masada yedik, şimdi ayrı masada.Bir selamın hatırı var.Selamlar abilerim)

Bende piknikçiyim gezmeyi görmeyi severim, ormanda, yaylalarda yollardan giderim tecrübem olsada olmasada aracımı yol dışında risk oluşturabilecek yerlere vuramam, 60 derece eğimli dik yamaçlara aracımın çıkıp çıkmaması beni hiç ilgilendirmiyor, herhangi bir balçık tarlasından geçmekde. Yani herkesin hayata bakışı ve asvalt dışından anlayışı farklı. Ben çıkmıyorum diyede kimse beni yermiyor aksine aracı parket deyip beni misafir almak istiyorlar, güzel olanda bu olsa gerek ve sanırım bu yüzden kalabalık ve sıcak bir grup oluşmuş.
Yapılan iş tehlikeli bu yüzden kimseyi zorlamamak pisikolojik baskı altına almamak bir ekip olmanın kuralı olsa gerek. Savaş ve diğer arkadaşlar bunu ziyadesiyle başarmışlar hepsini tebrik ediyorum.
Doğa gezilerinde, pikniklerde görüşmek üzere, saygılar :smiley:

sevgili savaş arkadaşım.
biliyorsunki biz hard ofroadı seven gurubuz.yerine göre piknikçide oluyoruz.
bizde iki sene öncesi kalabalık bir guruptuk.zamanla anladıkki kalabalık olmuyor.
umarım siz bu gurubunuzu korursunuz.
e hard ofroadıda sevdiğimizden gurupdaki bütün araçlarda yükseltme,mt,vinç,cb telsiz ve birsürü ekipman olmazsa olmazlarımızdan.hal böyle olunca turlarımıza gelen birkaç yapısız araçta bize ayak bağı olmaktan öte gitmiyor.haliyle bizde 5,10 kişilik grup oluyoruz.
ve herdefasında 5,10 kişilik grup olduğumuzuda belirtiyoruz.senin o 5,10 kişilik gruplar dahi bir araya gelemiyor kelimesini ister,istemez üslenmek zorunda kaldık.
belki bizi kasdetmemiş olabilirsin'ki öylede diyorsun zate.ama burada kurulan cümlelerin kimlere sirayet edebileceğinide bilmek lazım değilmi.birazda bizim penceremizden bakarsan hak vereceksin bize.
evet seninle oturup kalkmışlığımız var hakkımda helaldir.bu demek değildirki bir daha bir araya gelmeyiz.elbette biz sizlerin,siz bizlerin etkinliklerine katılacağız.beraber yiyip içeceğiz.
sağlıcakla kal...

Arkadaşlar herkese merhabalar serkan kardeşime katılıyorum meseleyi fazla büyümeden unutmakta fayda var iki tarafta birbirine kinayeli konuşup nispet yapar gibi mesajlar yazmaz ise hiçbir problem olmaz madem birlikte olamıyor dileyen dilediği kadar araç toplayıp dilediği şekilde dilediği sertlikte adını siz koyun doğa gezisi off road hard road vs ne derseniz deyin gönlünce yapsın herkes tercihinde özgür olsun zaten ortada yapılmış tercihler var saygı duymamız lazım bence birbirimizi kırmaya gerek var mı?

TEKNIKISLEM' Alıntı:
Hamdi Hocam
araç sayısı beşi geçmeyecekse,
dördüncü olarak bende varım.
metin hocam ortaya yazdık bir kere dönüş yok :smiley:
dört kişiydik beş olduk seninle (istesende,istemesende.okadar :D )
araç sayısı beşi geçmeyecek organizeleri zaten burada paylaşmıyoruz biliyorsun.
hernekadar gideceğimiz etap kırıcı olmasada bol çamurlu olması nedeniyle mt lastiksiz araçlara zor görünüyor.etap ve detayları sonra yazarım...

eyvallah Hocam
detayları mutfaktan takip ederiz.

son_kral_54' Alıntı:
hernekadar gideceğimiz etap kırıcı olmasada bol çamurlu olması nedeniyle mt lastiksiz araçlara zor görünüyor.etap ve detayları sonra yazarım...

her ettiğim kelama bir açıklama yapacaksam vay benim halime
ya alt yazı geçmem ya da açıklama kitapçığı bastırmam lazım
yorucu iş

belki de hata
anlamayacak olana
anlayamayacağı şeyler hakkında
bir şeyler anlatmaya çalışmak
anladığını zannedersin
bilmem kaç gün kafasında kurar, keser, budar, montajını yapar
sonra da ortaya atar

hele ki
yakınında olduğunu düşünüyorsan
üzüntü verici tabii

ama
kafa yoramayacağım artık
ayrıca
işim gücüm var ...

bir kaç alıntı ile kapatayım,
nasılsa yerini bulur.
Edebim el vermez edepsizlik edene…
Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene.

kalanı Ziya Paşa dan
Bî-baht olanın bağına bir katresi düşmez
Bârân yerine dürr ü güher yağsa semâdan

Yıldız arayıp gökte nice turfa müneccim
Gaflet ile görmez kuyuyu reh-güzerinde

Onlar ki verir lâf ile dünyaya nizâmât
Bin türlü teseyyüp bulunur hânelerinde

aman ha
sakın kimse yanlış anlamasın,
üzerine de alınmasın.
alınması gereken de,
nasılsa ya yanlış anlayacak
ya da anlamayacaktır :smiley:

NOT:
yazdıklarımın Savaş ya da Savaş ın yazdıkları ile uzak yakın alakası yoktur,
konu farklıdır.

@ÖMER ABİ
@SERKAN KARDEŞİM
Sadece dün bu metni yazmak için girdim bu sayfaya.Nasıl 3 aydır girmiyorduysam yine bundan sonra girmeyeceğim.Bu arada son birşey söyleyeyim;Ben hammallık olsun diye, amelelik olsun diye 20-25 araç toplamıyorum.Bunların içinden toplum kuralları, sosyal anlamda gerçek dostluk, gerçekten 4x4 leri ve doğayı seven bir kısımla çekirdek kadro oluşacak elbet.İllaki bizde bir süre sonra 15-20 aracı geçmeyen bir ana kadro sınırını koruyup ; etkinliklerimizde malumunuz herkes her zman müsait olamayacağı için 10 araç civarına düşecektir.Herneyse ben düşüncelerimi söyledim.Sayfama girip girip illa bişeyler üzerine alınacak alınsın herkesin işi gücü var.Benim diyeceim olsa gelir buraya yazarım.Kinaye dürüst adama yakışmaz kinaye yapmam.Yerdiniz,aşağıladınız,gurubu benimsememi kabullenmediniz bende çektim gittim.Olay budur.Ve en önemlisi; arkanızdan güzel konuştum hamdolsun yüreğim ferah.Ömer abi ve Serkan dostum buraya artık hakaret de yazılsa ben diyeceğimi dedim.Söz olsun size, bitmiştir.Herkese hayırlı bereketli kazasız belasız mutlu huzurlu çamurlu karlı arızasız sıkıntısız maddi manevi güzellikler içinde günler diler saygılar sunarım.

son_kral_54' Alıntı:

hamdi abi niye paylaşmıyorsun ki paylaşsan bende gelirdim ;D ;D ;D yok şaka şaka, geçiyordum bir selam vereyim dedim :smiley: ama gerçekden de bir ara toplanalım küskünlük,dargınlık olmasın ;)

ttos' Alıntı:
hamdi abi niye paylaşmıyorsun ki paylaşsan bende gelirdim ;D ;D ;D yok şaka şaka, geçiyordum bir selam vereyim dedim :smiley: ama gerçekden de bir ara toplanalım küskünlük,dargınlık olmasın ;)
selam sefer.
bu hafta sonu yapacağız birşeyler choreke etkinliğine katılmıyorsan bekleriz.

23,12,2012 pazar günü yenikent füze rampası tırmanış turu.
güzergah çamurlu olması sebebiyle gelecek araçlarda mt lastik olması zorunlu.
aile katılımı olabilir.alkol yasak,varış noktasına kadar agresif araç kullanımı yasak.
konvoy kuralları herdaim geçerlidir.yiyecek,içecek alman usulü :D (herkezin kendi erzağı) odun sıkıntısı olabilir.tedarik edebilen etsin,edemeyen muhakkak mangal kömürü alsın.
hedef füze rampası oradan zir vadisine inmeyi planlıyoruz.
buluşma noktası harikalar diyarı ana giriş.
saat 09,00 da hareket.

son_kral_54' Alıntı:
selam sefer.
bu hafta sonu yapacağız birşeyler choreke etkinliğine katılmıyorsan bekleriz.

büyük ihtimal cherokee etkinliğine katılma gibi planım var teklif için teşekkür ederim hamdi abi olmaz ise bir sonraki etkinlikte görüşürüz.

yigitefe ...sen bizimle gezileregeldinde seni bizim çıktıgımız tepelere cıkmanımı istedik veya başkabir şekilde zorladıkmı seninle tanıştıkmı........ istedigin gibi gezersin kimseyi alakadar etmez ........ neye istinaden birseyler yazma sorumlulugu hissettin ona anlam veremedim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR