Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,232

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

06kalıpçı57' Alıntı:
;D ;D haydar yatılı gelmez galıba salı gunu ugradım haydarlara hosafgıbı olmuslar heryerımız agrıyor dıyorlardı okadar testere kama cakma yetmeyınce lokmatakımı falan fılan derken baya yorulmuslar ::smiley: ::smiley: ;D ;D ;D
Birdaha destere,hızarı eline alacağını sanmam.
he birde yabani hayvanların bol olduğu yerse gelmez,gelsede uyumazz... :D

[/quote]
dopamin' Alıntı:
Ustam içki yok kumar yok hovardalık yok tek lüksümüz budur beyav
Birde bulunduğun mekana mor ışıklı arabalar gelmediyse deymeyin keyfine ;)

son_kral_54' Alıntı:
Birdaha destere,hızarı eline alacağını sanmam.
he birde yabani hayvanların bol olduğu yerse gelmez,gelsede uyumazz... :D

Birde bulunduğun mekana mor ışıklı arabalar gelmediyse deymeyin keyfine ;)

Hamdi usta facede yeni yüklediğim fotolardan benim aracın arka planına bak ne görecen 8 çeker olsada aracın gelir seni bulurlar sabaha kadar bunu dinlediler

http://www.google.com.tr/url?url=http://www.izlesene.com/video/benim-adim-elvan-dalton-kobrayi-dolarim-boynuna/212772&rct=j&sa=X&ei=5rhxULraNIGX1AXcqoDYBQ&sqi=2&ved=0CDwQuAIwBQ&q=salar%C4%B1m+kobray%C4%B1+youtube&usg=AFQjCNEsPHGYUIHbZatpqhOb-XILUthNag

o zaman haftaya Cumartesi Milli Park diyelim, ertesi gün de bir türlü keşfedemediğimiz yerleri keşfe çıkarız.

uyar mı?

hadı hayırlısı allah bagıslasın fıratcıgım saglık sıhat dıleyelım. once yavrus olsun arac sonrada olur

serkan heryer uyar yapalım dere tepe 2aydır duzgunce gezemedık kıralım akıslerı yakalım balataları

06kalıpçı57' Alıntı:
alp gecmiş olsun allah acil şifalar versin

Teşekkür ederim abi... Allah Razı Olsun....

TEKNIKISLEM' Alıntı:
eeee usta
gülü seven dikenine katlanır,
hamama giren terler,
dürtme yanan ateşe amele küreğini, küle boğarsın yakındaki muhabbet ehlini (bunu ben uydurdum ...)
bir de,
eşekle ilgili olan var, yazmamak lazım buraya, hoş olmaz.

eheheheh
saygılar ...

....dürtme yanan ateşe amele küreğini, küle boğarsın yakındaki muhabbet ehlini....

hehehe.... çok sevdim Metin abi :smiley: helal olsun... :smiley: ağzına sağlık....

-----------------------------------

****Fırat'çım Tebrikler****

Nete hiç girmiyorum biliyorsunuz...

Haftalardır aylardır mı ne yeni açtım, okuya okuya geldim....

Haftasonunuz çok keyifli kamp olmuş anlaşılan, gelebilmeyi çok isterdim... Tebrikler...

Muhabettiniz daha bol olsun İnşallah... :smiley: Görüşmek umuduyla... İyi haftalar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri