Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 905,071

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

outlaw06' Alıntı:
Serkan avatarın güzel olmuş.Bu arada konu nedir bilmiyorum ama ,geçmiş olsun.Her ne kadar bu işe ilk girdiğimizde herkesin cebini almaya,samimi olmaya,yakın olmaya,katılmaya çalışsakta hiçbir şeyden haberimiz olmadığı gibi bundan da haberimiz olmadı beraber olmadığımız için.Yinede gönlümden geçmiş olsun demek geliyor.İnşallah önemli bir şey değildir.Sanırım tatildeydin.Hoşgeldin.

teşekkürler Savaş, hoşbulduk. Ufak tefek bir-iki arıza oldu yolda ama hallettik.

Etiketler

bu camiada çakma turbo yaptran kaç kişi var turbö bösdi dombalak usta bayramda görüşürüzz

turbo bossd abim istediydide resimleri

100_9959.JPG

100_9960.JPG

100_9947.JPG

bu turboyu kıskanmadım desem yalan olur hani :eek:
turbo mesut dediğiniz hani cumartesi akşamı bütün ısrarlara rağmen,
hertürlü yardım tekliflerine rağmen çamura girmeyen mesutmu yoksa :D :D :D

HmdTkmn' Alıntı:
bu turboyu kıskanmadım desem yalan olur hani :eek:
turbo mesut dediğiniz hani cumartesi akşamı bütün ısrarlara rağmen,
hertürlü yardım tekliflerine rağmen çamura girmeyen mesutmu yoksa :D :D :D

girerdi de, biraz akıllanmış sanki :smiley:

siz verin ayarı bakalım nasıl olsa dağ başında karşılaşırız abilerrr

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR