Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,502

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

murat abi geçmiş olsun çok saglam arabaymış helal olsum L200 lere akis baskı balata arazi şanzumanı öntakım trıger vesayre araçlar neyapsın herşeyide araçtan beklenmezki yani dahane olsun başkaaraçlar bukadarda dayanmazdı bizlere neyapsamki bendemi satsam acaba

murat geçmiş olsun seni d max tan başkası paklamaz diyeyim bidaha triger derdin yok motor derdin yok aks kesme derdin yok şanzuman derdin yok gerçi sana h1 de dayanmaz ya

murat abi yeni araban hayırlı uğurlu olsun... kazasız belasız binersin inşallah
tunalıda bi esnafta disko 1 varmış fiyatı da uygun bende ona niyetlendim araştırıyorum fiyatı gayet uygun ama diskolar hakkında çok bilgim yok kararsızım.

Bugün şaşmaz 2 caddede bir dısco gördüm vay anam vay.Maşallah!benim gördüğüm araç bu gruptan birine ait araç sahibinin ismini tam hatırlamıyorum yeşil renkte hatta bu ekiptek araç sahibi FATİH AYDOĞAN plaka 06 DA1926 http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=85596.0 biraz bahsetmiş araçtan. ama bu araç beni üzer mi? masraf çıkartırsa ağar olur mu? altından kalkabiirmiyim onları düşünüyorum.. birde aracın arazi performansı benimkinden çok çok çok üstün mü?düşünüyorum bakalım araçlar bölümünde disko 1 i okuyorum... aracı biliyorsanız tavsiyeniz nedir

çok düşünmeye gerek kalmadı
disko 1 in gerek yakıt gerek parça yönünden Cherokee ile hemen hemen aynı tüketim miktarlarına sahip olduğu kanısına vardım ve bence Cherokee Diskoya göre çok daha fazla artısı olan bir makina örneğin cherokee suda yüzme yeteneğine sahip ve motor performansı çok çok daha iyi diye düşünüyorum. aslında vitaradan memnunum satmayı düşünmüyorum. ışık dağında gördüğüm canavar aklımı çeldi. en iyisi vitara + Cheroke ile yola devam etmek:smiley: vitarayı şehir içinde Cherokee yi de arazide kullanmayı düşünüyorum para durumlarını ayarlayayım ilk işim Cherokee almak umarım kafama göre güzel bir araç bulurum :smiley:

aynen dediğiniz gibi xj çok yakışıklı ve performansı çok iyi...
birde nissan terrano ve kısa şase patrollerede bakıyorum onlarda fena değil

cherokelerin sağlamlığını gördük gurupta bildiğim kadarıyla arıza pek yok hatta tıraktörle ikiye ayırmayı bile denedik başaramadık(ılıca)

iyiymiş :smiley:
peki siz hangi kasa ve motoru tavsiye edersiniz. benim gönlüm 5.9 dan yana ancak yakıt biraz korkutuyor:(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,806
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
Torrus2562

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR