Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 914,070

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Gurup ta 2007 de kurulmuş ama iletiler daha 9 sayfayı geçmemiş:smiley:Nedir bu ankaranın hali anlamadım:smiley:4 milyona yakın bir şehirde heleki başkentte neden bu işler en arka saflarda kalmış hep?100-200 bin nüfuslu ilkllerde hemen her hafta etkinlik var.Ankarada senede 1 yarış 2 etkinlik:smiley:Nasıl canlanır bu millet bir fikri olan varmı?Geçen hafta 18 araç kılışlar-güvenç etkinliği yaptık.Mükemmeldi.İnanın hafta sonu iş merkezlerinde evde pinekleyenleri anlayamıyorum.Deneyin!Doğa ve doğa i
le bütünleşen araçlar hayata anlam katıyor ve herşey değişiyor.Bir hafta sonu ayırın bişey kaybetmezsiniz!

Etiketler

Savaş bey merhaba, Ankara'da her hafta sonu bir etkinliğimiz var, dağlarda, ormanlarda, doğanın içinde trekking yapıyoruz, kamplarımız oluyor, sizler off-road yapıyorsunuz, umarım geleneksel hale getirdiğimiz Işık Dağı - Karagöl Kampımızada katılırsınız, selamlar..

Ceranus - Zerrin Yiğiter

selam

kızılcahamamın neresinde... saat vs gibi bilgileride paylaşırsanız gitmeyi düşünüyorum

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=86431.0
Sn usilay Linkte detaylar var. Kızılcahamamı çıktıktan sonra Çerkes tarafına dönülüyor.

İyi Pazarlar Ankara... Selamlar... Gününüz neşeyle dolsun :smiley:

Alfonse' Alıntı:
İyi Pazarlar Ankara... Selamlar... Gününüz neşeyle dolsun :smiley:

herkese iyi pazarlar,

Alfonse, sanırım işlerin yoğun. kendini kapatma moduna mı geçiyorsun?

benim işlerim de işteki problemlerim de yoğun bu aralar,

Doğanın bir başka şeklinde bir arada olabilmeliyiz, beğendiğinize sevindim :smiley:

outlaw06' Alıntı:
Tabanvay-offroad gurubu! :smiley: Bu süper Zerrin hanım:smiley: Demek bizim gözler hep offroad aradığı için diğer etkinlikleri göremiyoruz.Haklısınız.

outlaw06' Alıntı:
Abi sen listeyi açar açmaz, ben altına yanındayım abi yazdım rağbet görmedim.Benden başkada ben gidiyorum diyen olmadığı için bende gitmedim abi:(

Sen Öyle san akşam üzeri gelecek foto ve videoları görünce nasıl ahhh edeceğini tahmin bile edemiyorum.
;D ;D

Cumartesi sabah istanbula uctum,
Öğeden sonra ıphone da sarj kousunda yarım bıraktı sağolsun.
gece yarısı döndüm. formuma baktığımda gece 11 olmuştu.
Bende sabah taymeke 10 dk gecikmeli varıp harekete gectim.
Sonuc resimleri eklemeye başladım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR