Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 905,082

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

ttos' Alıntı:
yaa görüşemiyoruz bayadır ;D

ne yaptın snorkeli hani taktırıyordun bu hafta içi :p :p :p

sahıbındende taksıtlı satısı baslatmadıkı onu beklıyorum

taksıt basladıgında hemen alacagım.

sevgili yigit allaha emanet ol gulegule git gulegule gel. ömer abi allah kavuştusun darısı benim oktaya

06kalıpçı57' Alıntı:
sevgili yigit allaha emanet ol gulegule git gulegule gel. ömer abi allah kavuştusun darısı benim oktaya

Mehmet kardeş çok teşekkür ederim amin cümlemizin çocuklarına nasip olur inşallah

selamlar arkadaşlar ; ben arkadaşlarla ctesi sabahı ankaradan bolu kızık yaylasına dogru yola cıkacagım gezenbilir "yemeyen gelmesın" kampı için öğlene dogru şenlıklerde olurum sanırım, akşam tekrar dönmeyı dusunuyorum ... gştmeyi düşünen varmı acaba?

06kalıpçı57' Alıntı:
;D ;D ;D arkadaşlar :mad: safları sık ve duzgun tutalım ::smiley: ::smiley: ::smiley:

[SIZE=medium]bir çok insana göre slogan, klişeleşmiş bir cümle gibi gözükür "safları sık ve düzgün tutalım" Bu sadece cami içindeki bir söylemden ibaretmiş gibi algılanır...[/SIZE]
[SIZE=medium]Safları sıkılaştırın derler ki, iki kardeş arasına başka bir şey girmesin, ayrılık girmesin, benlik, düşmanlık girmesin, şeytan girmesin. [/SIZE]
[SIZE=medium]Yani bu saf kavramı tüm toplumsal yapıya uygulanabilirse, sokakta, iş yerinde, hayatın tüm alanlarında saflarımızı sık tutarsak, tutabilirsek; gerisini siz düşünün...[/SIZE]

Serko' Alıntı:
[SIZE=medium]bir çok insana göre slogan, klişeleşmiş bir cümle gibi gözükür "safları sık ve düzgün tutalım" Bu sadece cami içindeki bir söylemden ibaretmiş gibi algılanır...[/SIZE]
[SIZE=medium]Safları sıkılaştırın derler ki, iki kardeş arasına başka bir şey girmesin, ayrılık girmesin, benlik, düşmanlık girmesin, şeytan girmesin. [/SIZE]
[SIZE=medium]Yani bu saf kavramı tüm toplumsal yapıya uygulanabilirse, sokakta, iş yerinde, hayatın tüm alanlarında saflarımızı sık tutarsak, tutabilirsek; gerisini siz düşünün...[/SIZE]
iyiki açıklama yaptın serkan.yoksa bir klavye şovalyesi çıkıp burası cami'mi diyebilirdi ;)

yenilere
Hoşgeldin

eskilere
Nasılsın, Hayırlı İşler

huysuzlara
Hişşşşşşşşş

gidenlere
Hayırlı Yolculuklar

ayrılıklara
Allah Kavuştursun

velhasılı iyi dilekler ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR