Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 921,401

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

jeomad' Alıntı:
Gezi işi yalan oldu. :(

Ben Aks arızasını gidercek fırsatı oluşturamadım. Yoksa Murat Celik e eşlik ederdim.
Alp de araziye ayak uydurabilirim diyordu.

Murat Hocam
kıra kıra bir hal olduk
üzülüyorum
nasılsa para çok, dert olmuyor, :D
kırıldı döküldü işleri,
ama
lazım olacaksın, ama araç iki çeker.
olmayacak
müsaadenle bundan sonra ensende olacağım.
yok öyle
karakucak dalmak, batmak, kırmak.
aldın hevesini
uygunmudur ?

ve ayrıca
bu günkü
misafirperverliğin ve çaylar için teşekkürler
mekanıı işgal ettik, işine engel olduk.
hakkını helal et.

Etiketler

Evet, Murat'a tekrar tekrar teşekkürler, bugün kapısını açtı, kahrımızı çekti, sağ olsun

veeee CB lenenler

- Hamdi TEKMEN
- Hüseyin ERTAS
- Amir GANJAVI
- Murat BALCI
- Serkan OZKAN (zaten vardı, aldı bir tane daha)
- Mehmet AKKOCA
- Hüseyin SARICICEK
- Fırat TURGAY
- Metin OZEL

TEKNIKISLEM' Alıntı:
Serkan Hocam Beynam bana uyar,
yıkmış olalım sana bu işi

önümüzdeki haftaya yapılacak Beynam gezisinde 3.ncü sıraya talibim
mücbir sebep olmaz ise söylenen saatte söylenen yerde olurum

Metin Hocam, teşekkür ederim, büyüğümüz olarak bana bu işi yıktınız. Fakat, maalesef eksik ekipman için taviz veremem. 1 Hafta öncesinden bu organizasyonu duyurmuş olalım ve bu sürede lütfen katılacak olan arkadaşlar, listeye ismini yazmadan önce tüm malum eksik ekipmanlarını tamamlasın.

Eksikler için yardımımız gerekiyorsa, lütfen özelden veya genelden mesaj yazınız, elimden geleni yaparım...

Serko' Alıntı:
Metin Hocam, teşekkür ederim, büyüğümüz olarak bana bu işi yıktınız. Fakat, maalesef eksik ekipman için taviz veremem. 1 Hafta öncesinden bu organizasyonu duyurmuş olalım ve bu sürede lütfen katılacak olan arkadaşlar, listeye ismini yazmadan önce tüm malum eksik ekipmanlarını tamamlasın.

Eksikler için yardımımız gerekiyorsa, lütfen özelden veya genelden mesaj yazınız, elimden geleni yaparım...

Süper
lazımdı bu uyarı
tam destek

aha da bu yazıdan sonra,
kimseye
ne halatımı,
ne mapamı,
ne de pmr ımı vermem

CJ yi tepe tepe kullanın sorun yok,
amele küreği ortak mal, onu paylaşırız, sorun yok,

tamamlasın millet eksiklerini,
en baba iş telsizdi o bile bitti sayılır
diğerleride alınsın artık.

jeomad' Alıntı:
Gezi işi yalan oldu. :(

Ben Aks arızasını gidercek fırsatı oluşturamadım. Yoksa Murat Celik e eşlik ederdim.
Alp de araziye ayak uydurabilirim diyordu.

gece calisiyorum, iki saat kadarda mesai tanimladilar... 1030 gibi cikicam ve cok yorgun olucam, annemde cayyluna gidelim abinlere felan diyordu....

ama genede tekliflere acigim, goruselim.... ;)

[/quo
Serko' Alıntı:
telsizler oldukça iyi, ben çok beğendim.

Bu arada benim telsiz anteninin montajı hatalı, sinyalin birçoğunu geri gönderiyor. Bu yüzden anteni tavana mıknatısla tutturmak gerekiyor.
Bülent Abi bu yüzden önerim, sizin de telsizi mıknatısla tavana monte etmeniz, yoksa verim almak güç...

valla ayarsiz telsiz seninki gibiyse....... :smiley: catir catir isimizi gordu iste :smiley:

2 strap 4 u kilit biri h jack 2 kiriko 1 adet 3 tonluk el vinci 1 adet piknik tüpü 1 er adet pmr ve cb telsiz araziye uygun mt lastik fener çizme tulum vs arkadaşlar ekipmanı uygun bulursanız haftaya bende gelirim

tiskeli' Alıntı:
2 strap 4 u kilit biri h jack 2 kiriko 1 adet 3 tonluk el vinci 1 adet piknik tüpü 1 er adet pmr ve cb telsiz araziye uygun mt lastik fener çizme tulum vs arkadaşlar ekipmanı uygun bulursanız haftaya bende gelirim

Şöförün tipini sevmedim :smiley:
Bence gelmesin :smiley:

Serkan Hocam
büyük ihtimal bir açıklama-güzergah yazısı yazarsın, bizde altına listeyi yaparız
o arada kim elinde ne var ne yok yazsın isminin karşısına

Hüseyin Hocam döktürmüş,
ayrılmam ben arkasından artık :D

bence bilelim donanım-ekipman durumumuzu,
galiba aracında mal olup çıkarmayanlar var.

patlatalım o zulaları ...

Serko' Alıntı:
Bu arada telsizi herhangi biryere tutturmak için kimler ayak istiyor, lütfen bildirsin, sanayi de yaptırcam ama kaç tane yaptırmalıyım?

Serkan'cım beni de ekleyebilirsen sevinirim...

Alfonse' Alıntı:
29ocak listesine bende yazilayim... :smiley:

vinc disinda eksik yok.... ;)

muhakkak her şeyin tamdır
bilirsin sen işini

ama listede tek tek yaz merak ettim sendekileri
kıyaslayıp kendi eksiklerimi tamamlayacağım ona göre

hem
diğer arkadaşlara da fikir verir :D

Serko' Alıntı:

işte bu.liderlik vasfı,sende neler varmış serkan kendinimi saklıyordun.?
ekipman işine bendende okey.
evet araziye çıkılıyor.şehir turuna deği,kaldıki arananlar pekde bütçeyi zorlayacak malzemeler değil.

TEKNIKISLEM' Alıntı:
Süper
lazımdı bu uyarı
tam destek

aha da bu yazıdan sonra,
kimseye
ne halatımı,
ne mapamı,
ne de pmr ımı vermem

CJ yi tepe tepe kullanın sorun yok,
amele küreği ortak mal, onu paylaşırız, sorun yok,

tamamlasın millet eksiklerini,
en baba iş telsizdi o bile bitti sayılır
diğerleride alınsın artık.
haklısın.cj yi tepe tepe kullanın derken batan araçları çekmek için.küreği herkez kürek taşıyamaz yada bulunduramaz oradada haklısın.
geri kalan malzememi kullandırmam derkende haklısın.zira araziye çıkan ve batmayı göze alan malzemesini almalı.
çamura girip,mapasını,halatını takıp onu çekecek aracı beklemeli.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,859
Kayıtlı Üye Sayımız
166,657
Kaydolan Son Üyemiz
Calderone1336

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR