06kalıpçı57
06kalıpçı57,
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
sefer kardeş fikirde degişiklik yok acilen bekliyorum
sefer kardeş fikirde degişiklik yok acilen bekliyorum
onlarda halletdi benim güvercinde ucmaya hazır bugun aldım yeni parcayı yok boyle bir rakamAlfonse' Alıntı:WW Murat Usta;
Ben bunu sana yazmıştım...
Muratları karıştırmışım
(Murataların ikisi içinde ÇiĞ TavuK Yerim ;D)
Senin beyaz güvercin nasıl. Uçacak gibi mi?
ttos' Alıntı:1- Alp
2- Mehmet (Kalıpcı)
3- Hüseyin Sarıçiçek
4- Amir Ganjavi
5- Hamdi abi
6- Murat Balcı (Listeye Metin hocam yazdırmıştı eğer bir değişiklik yoksa)
bu altı arkadaş PTT Hesap No: 05995956 Şaban KAPAN adına 150TL.yatırırlar ise cumartesi günü Şaban bey Ankara da belirlenen yere cihazları getirecek, sorusu olan var ise benden, Alp den, Metin hocamdan Şaban beyin irtibat no.su nu alabilir, hatta ücretini yatıran şaban bey e ulaşıp yatırdığını bildirirse daha da faydalı olabilir.
biraz önce şaban usta ile tel.den görüştüm kendisi ankara da imiş ancak polat lı ya doğru hareket etmiş bende cihazı deneme amaçlı araca geçtim en son Yapracık a giriyorum dediğinde görüşüyorduk hanım çağırınca kapatmak zorunda kaldım, benim bölge dikmen bu arada![]()
anlaşıldı merkezttos' Alıntı:1- Alp
2- Mehmet (Kalıpcı)
3- Hüseyin Sarıçiçek
4- Amir Ganjavi
5- Hamdi abi
6- Murat Balcı (Listeye Metin hocam yazdırmıştı eğer bir değişiklik yoksa)
bu altı arkadaş PTT Hesap No: 05995956 Şaban KAPAN adına 150TL.yatırırlar ise cumartesi günü Şaban bey Ankara da belirlenen yere cihazları getirecek, sorusu olan var ise benden, Alp den, Metin hocamdan Şaban beyin irtibat no.su nu alabilir, hatta ücretini yatıran şaban bey e ulaşıp yatırdığını bildirirse daha da faydalı olabilir.
biraz önce şaban usta ile tel.den görüştüm kendisi ankara da imiş ancak polat lı ya doğru hareket etmiş bende cihazı deneme amaçlı araca geçtim en son Yapracık a giriyorum dediğinde görüşüyorduk hanım çağırınca kapatmak zorunda kaldım, benim bölge dikmen bu arada![]()
Alfonse' Alıntı:yok yav....
bu palet değil
[attachment=1]
bu palet
[attachment=2]
;D
;D
;D tatlı su için
;D
;D
;D
mserdemir' Alıntı:iyi dilekleriniz için çok teşekkürederim allah razı olsun
isteyenlerede allah en kısa sürede nasipetsin inşallah
murat çelik' Alıntı:onlarda halletdi benim güvercinde ucmaya hazır bugun aldım yeni parcayı yok boyle bir rakam
TEKNIKISLEM' Alıntı:HAHAHAHAHA
güzel bir
vidalı,
çevirmeli,
geri dönüşümlü,
mamul olmuş ...
umalım da yerini bulsun
buluuuur bulur
çokdur buranın geleni gideni, bakıp da göreni, görüp te gezeni, gezip te bir türlü bilemeyeni.
sevdim bunu
faruk2323' Alıntı:alp bey iyi akşamlar nasılsın telsiz işini ne yaptın bende alacam bi tane
Alfonse' Alıntı:serkan isteyim, tabletten videoyu izleyemiyorum
nasilsin?
selamlar