son_kral_54' Alıntı:baksen haine.öyle simitle peynirle geçmez bu.tatlı,tatlııı.
bide sen bugün üstün başın ve aracın biraz daha çamurla tanışmışken
bu duello tatlı ile falan kapanmaz erhanbrothers' Alıntı:tatlısınamıydı abi bu kapışma
hatta dahada ilerlemek istedi biz musade etmedik. az kaldı yakında çamurdan çıkaramayız seferibrothers' Alıntı:selim kendi evinde yemişin golü ;D ;D ;D video çok güzeldide en can alıcı görüntüyü sona saklamışınız gözlerime inanamadım o çamurdaki araba gerçekten sefermiydi
ttos' Alıntı:bu duello tatlı ile falan kapanmaz erhan
videoyu gordunuz artık hamdi abi ne yapmıs sefer ilk olarak ne yapmıs cezayı ekip olarak siz belirleyin
son_kral_54' Alıntı:hatta dahada ilerlemek istedi biz musade etmedik. az kaldı yakında çamurdan çıkaramayız seferi
mserdemir' Alıntı:********************************EVET SUCLUYUM BEN YAPTIMMMMMM***************************************
;D ;D ;Dson_kral_54' Alıntı:hatta dahada ilerlemek istedi biz musade etmedik. az kaldı yakında çamurdan çıkaramayız seferi
selim e ceza ilk organizasyonda sucukları o yapacak kendisi yemicek ;D ;D ;Dbrothers' Alıntı:o zaman ne yapsakki acaba ??? : ???
günün kameramanını ve çamura girmiş aracını videoya eklemsem ayıp olurdu.ttos' Alıntı:;D ;D ;D
abi sgl ya videonun sonunu bilmiyordum aracı gorunce surpriz oldu bana tesekkur ederim sevindirik oldum
işte buda asalettir.mserdemir' Alıntı:********************************EVET SUCLUYUM BEN YAPTIMMMMMM***************************************
mserdemir' Alıntı:selımm gıttı gıttııı uyudu uyudu bır hafta devre dısııııı
mserdemir' Alıntı:selımm gıttı gıttııı uyudu uyudu bır hafta devre dısııııı