Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 905,230

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Murat ne yaptı acaba, Yedi göller diyordu en son, gitmeyecekse haber verelim... bu arada geçen gün gezdiğimiz yerler off-road için çok iyiydi ama kafa dinlemek için derseniz çok daha iyi yerler var, ayrıca balık da tutabilirsin...

Etiketler

İyi Geceler

Gece yarısından sonra Kaçıyom Ankaradan
Sabah Yedigöllerde uyanacam inşallah
Biraz foto çekip ormanda yürüyecem Cep telefonum kapalı.
Akşama da sakaryadan arkadaşlarla buluşup ercovaya geçmeyi planladım.
Sizin için bolca foto cekecem :(
Ama yinede içim buruk:(

;D. ;D senin adına sevindim iyi olur biraz rahatlarsın. hayırlı yolculuklar bol eglenceler ;D. ;D

Bir gün buraya gidelim, hatta kamp atalım...

P1100316_r.JPG

bugün şevkiyle aynı model d max in şaftını bizimkine taktık aynı vuruntuyu yine yaptı stepne dahil araçta nevar neyok dışarıya aldık aynı sesi yine yaptı aracın altına son birkez daha yattık tam ümidi kesmişken (ibrahim tatlıses gibi oldu)onu gördük karşımızda neydi o arazi sanzumanının altında tepesi parlamış bir civata birde onu sökelim dedik o civatanın kardeşleri diğer diğer üç civatayıda söktük sanzumanı kirikoyla besleyerek bizim servis servis hurdacı hurdacı gezmemize sebep olan o parçayı yerinden çıkardık arazi şanzumanının kulak lastiğinin koptuğunu gördük beni asıl şaşırtan gerek servisin gerek götürdüğüm ustanın motor şanzuman kulaklarından yaparmı dememe ramen yok ondan yapmaz demeleri konturol dahi etmemeleri neyse bizim şaft askısı işine dönmezse birkaç gün içinde alıp takarız

tiskeli' Alıntı:
bugün şevkiyle aynı model d max in şaftını bizimkine taktık aynı vuruntuyu yine yaptı stepne dahil araçta nevar neyok dışarıya aldık aynı sesi yine yaptı aracın altına son birkez daha yattık tam ümidi kesmişken (ibrahim tatlıses gibi oldu)onu gördük karşımızda neydi o arazi sanzumanının altında tepesi parlamış bir civata birde onu sökelim dedik o civatanın kardeşleri diğer diğer üç civatayıda söktük sanzumanı kirikoyla besleyerek bizim servis servis hurdacı hurdacı gezmemize sebep olan o parçayı yerinden çıkardık arazi şanzumanının kulak lastiğinin koptuğunu gördük beni asıl şaşırtan gerek servisin gerek götürdüğüm ustanın motor şanzuman kulaklarından yaparmı dememe ramen yok ondan yapmaz demeleri konturol dahi etmemeleri neyse bizim şaft askısı işine dönmezse birkaç gün içinde alıp takarız

Hüseyin abi sevindim sıkıntıyı bulmana
Herşey gönlünce olsun
hayırlı geceler

Bu da güzel gözüküyor mu abi :smiley:
Burda yaşayan bir ayıcığım vardı bir de yavrulamış iyi mi, ama yavrusu büyümüşdür, en son 3 ay önce gittim. Burası Kurumcu dağı, doğası çok güzel...

P1100300_r.JPG

Sanayide boş bir dükkan bulurmuyuz ucuz yollu

Bayramdan sonra içinde Buggy yapabileceğimiz
İçine gerekli Aletleri filanda alıp koyabileceğimiz.
Sonra Ankaranın Seri Buggy imalat garajına cevirebileceğimiz
Hatta sonrada Buggy ve Offroad Araç fabrikası vs de olabilir :smiley:

Yok yok ben en iyisi ufak şirin bir atölye kurayım yeter sanırım.
Hüseyin abi, Şevket abi, Serkan Abi, Murat Abi, Metin Hocam oturup bir Buggy i cıkarız heralde :smiley:
Yoksa ustaya gerek olduğunu düşünmüyom :smiley:

Orda hepimize birer Buggy yapsakta şu araçlar bizden kurtulsa fenamı olur

tiskeli' Alıntı:

iyi ki kendiniz kontrol etmişsiniz; piyasada usta çok ama işini severek yapan sanatkarlar az...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR