Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 905,141

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

.

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

2011-10-26_11.43.50.jpg

2011-10-26_11.43.38.jpg

2011-10-26_11.43.01.jpg

2011-10-26_11.42.49.jpg

2011-10-26_11.42.30.jpg

bekir bey arac 140.000 milde lastikler yeni ancak ıvır zıvır masraflarıda mutlaka vardır satıcı arkadasın dediği aracı servise yollayıp bakımınıda yaptırıp oyle vericem der, diğer arkadasların yorumunu da bekliyoruz ;)

ttos' Alıntı:
bekir bey arac 140.000 milde lastikler yeni ancak ıvır zıvır masraflarıda mutlaka vardır satıcı arkadasın dediği aracı servise yollayıp bakımınıda yaptırıp oyle vericem der, diğer arkadasların yorumunu da bekliyoruz ;)

Evet bende yorum bekliyorum. Bakım olayıda güzelmiş gösterttireceğimiz tanıdık var mı Tolga Bey ;D ;D

butros' Alıntı:
Evet bende yorum bekliyorum. Bakım olayıda güzelmiş gösterttireceğimiz tanıdık var mı Tolga Bey ;D ;D

aracı satan yer zaten ankara da sayılı servislerden :smiley: satılık aracda yine kendi musterilerinde olan bir araç ;)

valla kendimi sanki bir aracı gibi mutlaka almalısınız der gibi hissettim oyle bisey yok sadece ben resimlerini aldım size gosterdim ozelden gonderemedim resim atmayı beceremedim hem boyle de iyi oldu diğer arkadaslarda en azından fikirlerini beyan ederler :smiley: biraz daha sabır derseniz daha ne arabalar duser ;)

Serkan merhaba, Yedigöller kamplı etkinliğimize bekleriz 29-30 Ekim tarihinde oradayız, linkimiz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=80557.0

Görüşmek dileğiyle, selamlar,
Zerrin Yiğiter

Serko' Alıntı:
Ben de yedigöller düşünüyorum, bir türlü göremedim şu yedigölleri...
hiç giden var mı?

ceranus' Alıntı:
Serkan merhaba, Yedigöller kamplı etkinliğimize bekleriz 29-30 Ekim tarihinde oradayız, linkimiz

Görüşmek dileğiyle, selamlar,
Zerrin Yiğiter

teşekkürler Zerrin, biz bayram için düşünüyorduk ama bu alternatifi de değerlendirmeye çalışacağız :smiley:

ttos' Alıntı:
sefer beğenmediği aracı tavsiye etmez.bu 1.
evet satan serviste bilindik bir yer adını kötüye çıkarmaz bu2,
bunlar söyleniyor diye veya sefer arkadaşımız aracın ciğerini bilemez burada başka servise gösterilebilir buda 3.
siyah araç birde camlara film çektikmi,off tadından yenmez.bu beleşti ;D

son_kral_54' Alıntı:
sefer beğenmediği aracı tavsiye etmez.bu 1.
evet satan serviste bilindik bir yer adını kötüye çıkarmaz bu2,
bunlar söyleniyor diye veya sefer arkadaşımız aracın ciğerini bilemez burada başka servise gösterilebilir buda 3.
siyah araç birde camlara film çektikmi,off tadından yenmez.bu beleşti ;D

hamdi abi klavyene sağlık yorum ve benim hakkımda dusuncen icin bilare tesekkur ederim :smiley:

son_kral_54' Alıntı:
gani.son gece turumda önüme domuz sürüsü denk gelmişti.ve bende gaz kesmemiş ikisini yolda ezmiştim. :smiley:

senin aracla tam gaz vurulur gecerde bizim araclarla olurmu ki acaba ;D

işin şakası bir yana hamdi abi eğer akçakocaya gecersem gelmek isterim yada sizi beklerim :smiley:

Bu hafta sonu Yedigöller kamplı etkinliğine katılmayı düşünüyorum.
Bana daha cazip geliyor

Anladığım kadarı ile;
1. Serkan Bey katılabilir
2. Murat düşünüyo işleri ayarlarsa katılabilir
3. Kalıpcı Mehmet Abi nedersin hafta sonu yedigöller uyarmı ?
4. Metin hocam kacacak güzel bi yer cadırlı madırlı gecen haftanın acısı içinde biliyom.
5.

son_kral_54' Alıntı:
gani.son gece turumda önüme domuz sürüsü denk gelmişti.ve bende gaz kesmemiş ikisini yolda ezmiştim. :smiley:

hayvanları vurup öldürdüğümüz yetmiyor şimdide arabaylamı tepelemeye başladık :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR