Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 919,310

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

2012 de kıyamet koparsa esas kıyameti ben koparırım. Daha jeep alamadım ben , 3-5 sene daha kopmasa bari :D ben de bu arada çamurlanayım ;D

butros' Alıntı:
2012 de kıyamet koparsa esas kıyameti ben koparırım. Daha jeep alamadım ben , 3-5 sene daha kopmasa bari :D ben de bu arada çamurlanayım ;D
Bir yildan az zamanin kaldi.
Kiyamet kopmayacak ama her yer yagmurdan sel olacak hazirlan hemserim

jeomad' Alıntı:
Bir yildan az zamanin kaldi.
Kiyamet kopmayacak ama her yer yagmurdan sel olacak hazirlan hemserim

Şansım yok şansım ben hazırım ama yayayım ;D . Aslında araba alıp satarken işim çok rast gelirdi ama adam gibi araç bulamadım. Vardır bunda da bir hayır bakalım.

kış kampı hazırlıklarına başladım, bugün 12volt la çalışan özel ölçülerde elektrikli battaniye siparişi verdim...
bir test edicem, memnun kalırsam öneririm arkadaşlar...

Serko' Alıntı:
kış kampı hazırlıklarına başladım, bugün 12volt la çalışan özel ölçülerde elektrikli battaniye siparişi verdim...

Serkan bey hayırlı olsun nereden temin ediyorsunuz battaniyeyi internetten mi? Resmi ve teknik özellikleri var mı?

butros' Alıntı:
Serkan bey hayırlı olsun nereden temin ediyorsunuz battaniyeyi internetten mi? Resmi ve teknik özellikleri var mı?

çorum'da bir firma. normal ölçüler 70*150 ama ben 140*180 ölçülerinde istedim, haliyle watt iki katı olacak, 76 watt sanırım, bugün sipariş verdim, en yakın zamanda fiyatlandıracak...

70*150 ölçülerinde olan 30-40 lira gibi bişey...

Serko' Alıntı:
çorum'da bir firma. normal ölçüler 70*150 ama ben 140*180 ölçülerinde istedim, haliyle watt iki katı olacak, 76 watt sanırım, bugün sipariş verdim, en yakın zamanda fiyatlandıracak...

70*150 ölçülerinde olan 30-40 lira gibi bişey...

BİZEDE BİZEDE YOKKKKMİİİİ ?

jeomad' Alıntı:
BİZEDE BİZEDE YOKKKKMİİİİ ?

önce ben bir test edeyim, ona göre size haber veririm. Belki kablosu kısa gelir, belki yedek bir akü iyi gelebilir v.s gibi... ölçümlerini falan yapalım...
Ben aslında araç üstü çadır ithal edicem, onlara standart olarak düşünüyorum, güneş paneli v.s gibi değişik bir takım projeler var, netleşince paylaşırım...

Serko' Alıntı:
önce ben bir test edeyim, ona göre size haber veririm. Belki kablosu kısa gelir, belki yedek bir akü iyi gelebilir v.s gibi... ölçümlerini falan yapalım...
Ben aslında araç üstü çadır ithal edicem, onlara standart olarak düşünüyorum, güneş paneli v.s gibi değişik bir takım projeler var, netleşince paylaşırım...

Bekliyoruz. Yoksa cepte duran para gece yaylada donarken ısıtmadığını test ettim ve öğrendim. Sabaha kadar 1 pikap dolusu odun bile ısıtmaya yetmedi yaz olmasına rağmen.
Kışın da üşümeye hiiçç niyetim yok.

Serko' Alıntı:
serkan senin birde planların vardı sanırım ofroad'cılara yönelik,son durum nedir.?
ayrıca şu battaniyeyide bi denede toptan sipariş verelim.yada senin dükkandan alalım ;)

son_kral_54' Alıntı:
serkan senin birde planların vardı sanırım ofroad'cılara yönelik,son durum nedir.?
ayrıca şu battaniyeyide bi denede toptan sipariş verelim.yada senin dükkandan alalım ;)

ürünler sanırım bahara gelir, özel siparişiniz olursa bana bildirin; vinç, yükseltme kiti, airjack v.s...
Ben battaniyeyi benim şişme yatağa, gelecek araç üstü çadırın altını kapatacak şekilde özel bir sipariş verdim ama siz tek kişilik falan isterseniz, önümüzdeki ilk kampa yetiştiririz siparişi...
bir de bizim şu anki çadırlar araç üstü değil, aracın yakınlarında çadırı kuracağımız için, kablonun uzaması falan gibi şeyler gerekiyor...
Şu an net birşey söyleyemiyorum, bir gelsin de numune, ben çözümleri paylaşıcam sizinle...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR