Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,425

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

jeomad' Alıntı:
Hayirdir hamdi abi findiklikta mi var. Nerde. Bizimki karasuda. Ben tovbe ettim findik toplamaya. Gidesim bile yok.
sakaryada benim bahçe.sıcaklarda bende sevmem toplamayıda ne yaparsın işte oda sıcak mevsimde oluyor :D
ttos' Alıntı:
bizimde akcakocada varda bu sene pek fındık yokmus be hamdi abi :smiley:
az olması pek önemli değil,para ediyor ozamanda.çok olup ucuza vermektense az olsun para etsin ;)

son_kral_54' Alıntı:
sakaryada benim bahçe.sıcaklarda bende sevmem toplamayıda ne yaparsın işte oda sıcak mevsimde oluyor :Daz olması pek önemli değil,para ediyor ozamanda.çok olup ucuza vermektense az olsun para etsin ;)

parasını bilmemde bize yiyebilecek kadar bile dusmuyor :smiley:

Ankara Grubu bu hafta sonuda evdemi....

Pazar Gününe araziye ayak uyduralım diyenler parmak kaldırsın da program yapalım ...

belki atlayan olmuştur,
güncel tutalım.
kopyala yapıştır hesabı ...

Değerli Arkadaşlar Program içeriği aşağıdaki gibidir.

3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Etkinliği 16-17-18 Eylül 2011

16 Eylül 2011 Organizasyona erken katılmak isteyen misafirlerimiz için kamp başlangıcı

17 Eylül Cumartesi:

11.00 de Kaynaşlı Kaymakamlığı önü toplanma
12.00 de Kaymakamlık önünden hareket ederek Kurugöl üzerinden Yörük Yaylasına ulaşım ortalama varış saati 13.00
13.30 ile 14.30 arası yemek ikramı
15.00 de bölgede gezi turu ve çay ikramı ortalama gezi dönüşü 18.30
20.00—21.00 arası Off-Road oyunları için kayıtların alınması
22.00 ilk araç startı

18 Eylül Pazar

10.30 Gündüz yarışları için ilk araç startı. ortalama 13.00 gibi bitmesi tahmin ediliyor.
13.00—14.00 arası misafirlere öğle yemeği ikramı
14.30 Ödül Töreni
15.00 Düzce Binef At Çiftliği gezisi Çay ve Özel Gözleme ikramı
17.00 de Program sonu vedalaşma

Geçen yıldan daha eğlenceli parkurlar (zorluk derecesi biraz yüksek ama görsel ağırlıklı)
Ücretsiz yemek ikramı (bu yıl daha düzenli olacak)
Kamp alanı girişi ve yarış için ücret talep edilmeyecek.

Diğer Konular için

Serkan Tut 0 532 440 81 81 Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu İl Temsilcisi
Zafer Altınışık 0 532 652 37 12 Düzce Otomobil Sporları ve Off-Road Kulüp Başkanı

dopamin' Alıntı:
Hasadın bereketli olsun hamdi bey patrol,ün parasını çıkarırsın inşallah
teşekkürler.patrolde kararsız kaldım,sanırım ağırlık olarak çekici gelmedi bana.
bu gidişle iki samurai yapıp birini ankarada,birini sakaryada kullanacam ;)
ttos' Alıntı:
parasını bilmemde bize yiyebilecek kadar bile dusmuyor :smiley:
benim bir ton oluyordu lakin bu sene anca yarısı çıkacak :eek:

son_kral_54' Alıntı:
teşekkürler.patrolde kararsız kaldım,sanırım ağırlık olarak çekici gelmedi bana.
bu gidişle iki samurai yapıp birini ankarada,birini sakaryada kullanacam ;)benim bir ton oluyordu lakin bu sene anca yarısı çıkacak :eek:

giddi finduk parası hayırlısı olsun abi be niyet yeniseneye inşallah

murat çelik' Alıntı:
3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Etkinliği 16-17-18 Eylül 2011
diyorumkı ankadan kımler var bir listede biz yapalım kaç araç varız bakalım ne dersınız ankara grubu ??? ???

haklısın murat yavas yavas kıpırdanalım ki bakalım kac kişilik bir liste dökülecek ortaya :smiley:

herhangi bir aksilik cıkmaz ise diyerekden,

1- Sefer Tolga TOS

3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Etkinliği 16-17-18 Eylül 2011 ankara grubu katılmayı planlayanlar listesi;

1- Sefer Tolga TOS
2- Murat BALCI L200 2 Kişi
3-

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,806
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

SON MESAJLAR

SON KONULAR