dopamin
Ömer GENÇER
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
Günaydın ankara hayırlı işler.
Günaydın ankara hayırlı işler.
ankaranın uyanacağı yok.dopamin' Alıntı:Günaydın ankara hayırlı işler.
Hayirdir hamdi abi findiklikta mi var. Nerde. Bizimki karasuda. Ben tovbe ettim findik toplamaya. Gidesim bile yok.son_kral_54' Alıntı:ankaranın uyanacağı yok.
bende yarın sakarya yolcusuyum.fındık bahçesi beni bekler
son_kral_54' Alıntı:ankaranın uyanacağı yok.
son_kral_54' Alıntı:ankaranın uyanacağı yok.
ttos' Alıntı:bizimde akcakocada varda bu sene pek fındık yokmus be hamdi abi
sakaryada benim bahçe.sıcaklarda bende sevmem toplamayıda ne yaparsın işte oda sıcak mevsimde oluyorjeomad' Alıntı:Hayirdir hamdi abi findiklikta mi var. Nerde. Bizimki karasuda. Ben tovbe ettim findik toplamaya. Gidesim bile yok.
az olması pek önemli değil,para ediyor ozamanda.çok olup ucuza vermektense az olsun para etsinttos' Alıntı:bizimde akcakocada varda bu sene pek fındık yokmus be hamdi abi
mserdemir' Alıntı:aman bana fındık demeyın,fındık deyınce butun tüğlerim diken diken oluyor
son_kral_54' Alıntı:sakaryada benim bahçe.sıcaklarda bende sevmem toplamayıda ne yaparsın işte oda sıcak mevsimde oluyor az olması pek önemli değil,para ediyor ozamanda.çok olup ucuza vermektense az olsun para etsin
teşekkürler.patrolde kararsız kaldım,sanırım ağırlık olarak çekici gelmedi bana.dopamin' Alıntı:Hasadın bereketli olsun hamdi bey patrol,ün parasını çıkarırsın inşallah
benim bir ton oluyordu lakin bu sene anca yarısı çıkacakttos' Alıntı:parasını bilmemde bize yiyebilecek kadar bile dusmuyor
son_kral_54' Alıntı:teşekkürler.patrolde kararsız kaldım,sanırım ağırlık olarak çekici gelmedi bana.
bu gidişle iki samurai yapıp birini ankarada,birini sakaryada kullanacam benim bir ton oluyordu lakin bu sene anca yarısı çıkacak
giddi finduk parası hayırlısı olsun abi be niyet yeniseneye inşallah
murat çelik' Alıntı:3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Etkinliği 16-17-18 Eylül 2011
diyorumkı ankadan kımler var bir listede biz yapalım kaç araç varız bakalım ne dersınız ankara grubu ??? ???