Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,418

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

mserdemir' Alıntı:
harbıden daha emreye gıdıp bızım resımlerı alcaz

haftasonu çıkıp emreye oradanda telsizciye bi gitmeli ; araçta tam onun aradığı gibi 1,6 otomatik

Etiketler

brothers' Alıntı:
haftasonu çıkıp emreye oradanda telsizciye bi gitmeli ; araçta tam onun aradığı gibi 1,6 otomatik

valla ben söz vermeyım benım ısler cok fena taşınma tantanası,ama sen bunları ben yanındaymısım gıbı yapabılırsın erhan abı

ASMİNNN' Alıntı:

e hadı o zaman gıdın ve alın o aracııııııııııı ;D ;D ;D ;D onlara kımın patron oldugunu gösterın bakemmm ;D ;D

Ben zaten haftasonu yokum cumartesiden tatile çıkıyorum.
Bakalım Erhan Abi de müsait olursa yarın araca bakacağız.

mserdemir' Alıntı:
valla ben söz vermeyım benım ısler cok fena taşınma tantanası,ama sen bunları ben yanındaymısım gıbı yapabılırsın erhan abı

yardım lazım olursa geleyim haftasonu

brothers' Alıntı:
yardım lazım olursa geleyim haftasonu

ttos' Alıntı:
ben yardıma gelmiyeyim gun icinde stres yaratırım size ;D

ama iftardan sonra gelebilirim :smiley:

abı sağolasın yardıma ıhtıyacım olursa ılk arayacaklarımsınız bılıyorsunuz ;D ;D

sefer abı stres su anda en lazım olmayan sey aılede herkez cok gergın zaten,babam en son "yeterrrr ya in çık in çık ınsanlıkdan cıktım valla" dıyordu

ttos' Alıntı:
kıskanma kıskanma 82 yıllarında kalma lastikli seni ;D

bı kere benım aracımda her sey tam, eleman hıc bı seyde eksık bulmadı ,vınc e bıle gerek yok dedı,gercı ne dedıysek gerek yok dedı ;D ;D ;D ;D

dopamin' Alıntı:
Günaydın hayırlı cumalar

günaydın ömer abı

tüm ankara herkeze gunaydınnnnnnnn

sabaha kadar şimşeklerden sonra pek aydın degıl ama,bır tane yıldırım bızım çatıya dustu butun elektırıklı aletler gıttı ama sonrada çalıştı hepsi

mserdemir' Alıntı:
günaydın ömer abı

tüm ankara herkeze gunaydınnnnnnnn

sabaha kadar şimşeklerden sonra pek aydın degıl ama,bır tane yıldırım bızım çatıya dustu butun elektırıklı aletler gıttı ama sonrada çalıştı hepsi

Geçmiş olsun selim

dopamin' Alıntı:
Geçmiş olsun selim

teşekkürlerr

yıldırım dustugunde balkonda, elımde fotograf makınası yıldırım cekmeye, calısıyordum ama beceremedım.cok keyıf aldım ama

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,850
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
ashi02

Çevrimiçi üyeler

Geri