ooo selim nehaber göremiyoruz seni pistlerde.mserdemir' Alıntı:sosyete offroadcular nerde acep
tamertms' Alıntı:ooo selim nehaber göremiyoruz seni pistlerde.
iyidir selim yaramaz birşey yok.evet hafta sonu yarıştaydık.doğru görmüşün.gözlerim seni aradı ama yoktun senin arabanın aynısını gördüm ,hatta kulağını çınlattık.suziyi aldım çok güzel keyifli bir araç biraz oynamalar yapacaz tabiki.std binemiyoruz biliyorsun.müsait olduğunda çık gel 24 saat sıcak taze haşlanmış çayım mevcutmserdemir' Alıntı:ooo tamerım ne yapıyorsun yaf özledım valla ugrayacagım bı ara ee ne yaptın aldınmı suzı gecen yarışların resımlerını bakıyordum senın tayfamıydı ordakılar sıyah l200 sıyah nıva beyaz suzı tek kapı
,tamertms' Alıntı:iyidir selim yaramaz birşey yok.evet hafta sonu yarıştaydık.doğru görmüşün.gözlerim seni aradı ama yoktun senin arabanın aynısını gördüm ,hatta kulağını çınlattık.suziyi aldım çok güzel keyifli bir araç biraz oynamalar yapacaz tabiki.std binemiyoruz biliyorsun.müsait olduğunda çık gel 24 saat sıcak taze haşlanmış çayım mevcut
çay içmeye zaman bulup gelemiyorsun sepet işi ne oldu diyorsun gel yapalım yaptıralım . demekki başkan hem drag hemde off road yapıyor magnumla. ben sana baştan söylemiştim çok başarılı bir makine diye...mserdemir' Alıntı:,
tamam tamam geleyım özledım bende taze demlenmıs 48 saatık haşlama ve plastık bardakta cayını hehehe
benım sepet işine bı gıremedık hayırlısı bakalım
benım arabanın aynısını baskent offroad ve drag klubu baskanı kullanıyormus
tamam işte hayırlı olsun demeye gelirken getiriver stıckerleri... hehehehemserdemir' Alıntı:tamer senın arabanın ıkı kapıya bıde ön kaputa bu stıckerden yaptır on numara oluyo supercar supermenın çatma aracı olur ehehe
tamertms' Alıntı:çay içmeye zaman bulup gelemiyorsun sepet işi ne oldu diyorsun gel yapalım yaptıralım . demekki başkan hem drag hemde off road yapıyor magnumla. ben sana baştan söylemiştim çok başarılı bir makine diye...
tamertms' Alıntı:tamam işte hayırlı olsun demeye gelirken getiriver stıckerleri... hehehehe
mserdemir' Alıntı:sosyete offroadcular nerde acep
brothers' Alıntı:8) 8) 8)
mserdemir' Alıntı:abı nerdesın bea ıkı gundur ulaşamıyorum sana arıyorum tel ya kapalı yada acmıyorsun bı yaramazlık yok dımı