Amir Ganjavi' Alıntı:doğum günümde bir 18000lbs vinç hediye aldım,
önce tamponu değiştireyim dedim, sonra borudan bar yapayım dedim ve en son hepsinden vaz geçtim.
takmak için Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri sabah 9:00 akşam 21:00 3 gün Sena Jeep'te uğraştık Ahmet Usta'yı özellikle İsa Usta'yı çok yordum ama değdi doğrusu.
resmen plastik tamponun altına şase ve çelik tampon yaptik, bu meredin ölçüleri 22x22x65cm onun içinde 67cm'lik bir boşluğa ihtiyacimiz vardı, büyük olduğu için yarısından fazlasını yani mümkün olduğu kadarını tamponun içine gömdük.
şahsen daha kaba bir şey bekliyordum ama beklentimin ötesinde bi iş çıktı ortaya,
Amir Ganjavi' Alıntı:Sena Jeep her markaya her türlü işi yapıyor, Andoff'un araçlarının çoğu buraya gider. asıl işleri yarış araçları.
Amir Ganjavi' Alıntı:bu iş özel bir çalışma oldu, yukarda yazdığım gibi vinçi doğum günü hediyesi olarak aldım, vinç de onlar aracılığıyla alındı ve işin devamı da oyle oldu.
bizim Ahmet Usta ve İsa Usta ile ayrı bir hukumuz var o yüzden gerçek bir maliyet ortaya çıkmadı, ayrıca kimse bizim gibi 18000lbs vinç takacağını düşünmüyorum (tabi Unimog yada ural kullanmıyorsa) genelde araçlara 9000lbs ile 12500lbs arasında vinç takılıyor ve bu vinçlerin boyutu daha küçük bu yüzden işçiliği de daha kolay,
araca göre ve vincin şekline göre değişiyor ama bi çok araçta orjinal tamponun altına montaj yapılabilinir.
bir ayrı konu, hiç bir usta bir vinç tablası için 3 gün zamanını harcamaz, sağ olsun İsa Usta okadar işlerinin arasında 3 gün zamanını bana ayırdı, ben de ona kalfalık yaptım. (hatta bi ara Sena Jeep kadrosuna geçmeyi bile düşündüm).
tabi her yapılan işe göre bir fiyat biçiyorlar, bu da araç ve yapılan işleme göre değişiyor. bunun için direk aracı ustaya götürüp ve ne istendiğini anlatmak gerekir.
Amir Ganjavi' Alıntı:SENA JEEP
Başkent Oto Sanayii Sitesi 248/4 Sokak No:37
Ahmet Usta 0535 212 62 88
teşekkür ederim,TEKNIKISLEM' Alıntı:Amir Bey merhaba;
hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullanın,
bu arada;
her kimin doğum günü ise nice yıllara ...
selamlar