murat çelik
Zirve
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
arkadaslar bizim ladacılar ladaya turbo takıyorlar bakalım nasıl olcak ;D
arkadaslar bizim ladacılar ladaya turbo takıyorlar bakalım nasıl olcak ;D
lastikleride azbişey genişletirlerse varya arazide onları kim zaptedecekmurat çelik' Alıntı:arkadaslar bizim ladacılar ladaya turbo takıyorlar bakalım nasıl olcak ;D
alcaklar lastık felan sımdı turbo yapım resımlerını yuklucemmson_kral_54' Alıntı:lastikleride azbişey genişletirlerse varya arazide onları kim zaptedecek
taksınlarda bu pazar test edelim.murat çelik' Alıntı:alcaklar lastık felan sımdı turbo yapım resımlerını yuklucemm
tuna hoş geldın hafta sonu kacamagı mı baban senı gezdırır artık dag tepeTnaTkmen' Alıntı:Herkeze merhaba.
Nasılsınız ?
Şu sıralar Ankara'dayım 10 Nisan pazar günü yokmu şöyle güzel bir etkinlik ?
Gerçi görüyorum ki bıraktığım 'Ankara' yerinde yok,65 gün önce sakaryaya gitmeden şen şakrak bir grub vardı buralarda acaba nereye gitti o güzel insanlar,Neden gittiler ??? ?
Sanırım Muamma ! :-X
Neyse 11 nisan pazartesi günü tekrar sakaryaya dönmek zorundayım,sezon başlamak üzere bende istemiştim ki sezon başlamadan güzel bir etkinlik yaparak sitres atayım ama yinede Baba,oğul birlikte bir yerelere çıkmayı düşünüyoruz,varsa bize katılmak isteyen abilerim bekleriz.
Yeni gelen abilerimle tanışma Fırsatıda bulmak isterim.
Hoşbulduk murat abi,Napalım öyle gözüküyor baba oğul takılıcaz bizde ;Dmurat çelik' Alıntı:tuna hoş geldın hafta sonu kacamagı mı baban senı gezdırır artık dag tepe
ucacak azkaldıda içinde kılere zarar gelmese ;Dfreegraf' Alıntı:ankara takımı yakında ladayı uçurur da. kolay gelsin.işiniz rast gide beyler.
su ana bızım garajda bır hallledelımöde sonrası allah kerım ;Ddopamin' Alıntı:Murat ustam merhabalar bu turbo işini garaj bölümüne,de topik açıp koyalımmı çok ilgi çeker
murat çelik' Alıntı:su ana bızım garajda bır hallledelımöde sonrası allah kerım ;D
saol bu sefer lada atacak havayııı sanırımmfreegraf' Alıntı:murat usta birer paraşüt verirsin icerdekilere ,ya da hamdi usta biner .ona birşey olmaz.Böylece amerkancılara daha çok hava atar.kolay gelsin.
sonucu biz bir görelım mıllete rezıl olmadan aracı calıstırdık ses mutiş basınc harıka şimdi interkol secımıne geldı ;Ddopamin' Alıntı:Her aşamayı ayrı yüklerdin millet sonucu görmek için deli olurdu,da o açıdan söylemiştim