Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 911,932

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Merhaba

aşağıdaki etkinlik için ben gitmeyi düşünüyorum, ilgilenen var mı, nasıl organize oluruz ...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=71105.100

günaydınnnnnn gunaydınn

pazar gunu ayaşın nerde oluncak daha once gııttımız bır yermı

bu aralar kımse cvp vermıyor yazdıgıma sorduguma garıp bı sey var hadı hayırlısı bakalım

neyse arkadaşlar kolay geleee, ıyı çalışmalarr iyi ,eglencelerr .......................

gunaydın arkadaslar herkeze hayırlı cumalar :smiley:

mserdemir' Alıntı:
bu aralar kımse cvp vermıyor yazdıgıma sorduguma garıp bı sey var hadı hayırlısı bakalım

neyse arkadaşlar kolay geleee, ıyı çalışmalarr iyi ,eglencelerr .......................

ben cevap veriyorum selim :D

gidilecek yeri şevki bey ve hamdi abi biliyor sanırım kendileri gelince net yeri soylerler selim :smiley:

mserdemir' Alıntı:

sana cevap vermeyen burda gezermi selim kızma yardımcı olcak beyler gelınce cevap* alırsınn ;D

arkadaşlar herkese hayırlı cumalar
bir iki soruvar şöyle acıklayalım gideceyimizyer daha öncede füze rampasına gitmiştik
o yolüzerindeki cok eski harman yeri yercok yakın olmasının sebebi kolay bulunan ve
kolay ayrılınan yer olması
herkesin katılabilmesi için düşünülmüş biryer
buyere sonradan katılmak isteyipte bulamam derse tel den ulaşsın 0543 686 16 48
gerisi hamdi beyin dediği gibidir
ayrıca yemek te yanlız kalan olursa beni arasın
herkes vaktinde gelirse iyi olur

tunahan'ın resmi. 2 yada 3 ay sonra kürsüde madalyalı resimlerini görebiliriz. ;)

188861_192558087443512_100000679664846_514338_6655571_n.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR