Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 911,953

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

murat çelik' Alıntı:
ıyılık abi sen nasılsın ismin yok hala lıstede :D
muratcım cumartesi akşam personele iş yemeği veriyoruz geç kalkabiliriz 2,3 gibi pazar sabahı erken kalkabilirmiyim bilmiyorum
onun için listeye yazmadım adımı yazınca kesin gelmek gerekir diye düşünüyorum gelebilirsem gelecem inşaallah dediğim gibi geç kalkarsak biliyorsun
alkol falan olduğu için yemek uzun sürebilir.
şimdiden gelemessem size iyi eğlenceler diliyorum. ;D ;D batmadan gelmeyin ha en az 3 ;D ;D ;D

faruk2323' Alıntı:
muratcım cumartesi akşam personele iş yemeği veriyoruz geç kalkabiliriz 2,3 gibi pazar sabahı erken kalkabilirmiyim bilmiyorum
onun için listeye yazmadım adımı yazınca kesin gelmek gerekir diye düşünüyorum gelebilirsem gelecem inşaallah dediğim gibi geç kalkarsak biliyorsun
alkol falan olduğu için yemek uzun sürebilir.
şimdiden gelemessem size iyi eğlenceler diliyorum. ;D ;D batmadan gelmeyin ha en az 3 ;D ;D ;D
abi hiç uyumadan gelen arkadaslar var istersen sende gelirsin eminim ben varım dıyemı gelmıyosun neee ;D ;D ama mutlaka gell beraber batalım derimmm

murat çelik' Alıntı:
abi hiç uyumadan gelen arkadaslar var istersen sende gelirsin eminim ben varım dıyemı gelmıyosun neee ;D ;D ama mutlaka gell beraber batalım derimmm
Olurmu murat ya ayıbettin şimdi sen varsın diye niye gelmeyim ;D ;D ;D
Herkesin uykusu bir değil ben uykuyu seviyorum ;D ;D ha ayrıca beraber batalım diyon ama hep biz batıyoz sen seyrediyon. icim den bi ses yine aynı olacak diyor ;D ;D

faruk2323' Alıntı:
Olurmu murat ya ayıbettin şimdi sen varsın diye niye gelmeyim ;D ;D ;D
Herkesin uykusu bir değil ben uykuyu seviyorum ;D ;D ha ayrıca beraber batalım diyon ama hep biz batıyoz sen seyrediyon. icim den bi ses yine aynı olacak diyor ;D ;D
ben batanları seyredınce ayrı bır zevk alıyorum ayrıca tecrube kazanıyorum nasıl batılır nasıl cıkılır tarzından ;D ;D

oooooooo murat beyler nasılsınız efenım ıyımısınız

murat çelik' Alıntı:
Merhaba Murat
Doğru söylüyorsun, ben hemen hemen katıldığım tüm etkinliklere sabah işten çıkıp geliyorum.( ama kötü oluyo)

buyrun listeyeee büyükler nere derse orayaaa kimler varr bizimleee
1 murat çelik 3 kişi 91xj
2 sinan haydar 4 kişi 92 lada niva
3 mehmet cakmak ? 93 zj
4.ömer gençer 2 kişi 91 besta
5-hüseyin ertaş x kişi d max
6-H.TEKMEN 3 kişi 93 suzi (aile)
7-Serhat SARP 2,5 kişi 95 zj (aile)

aileyle gelecekler yazarsa iyi olacak kanaatindeyim.
[/quote]

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR