Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 912,029

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

bu sistede gönderilen msj sayılarını sayan sistemde bir hata var herhalde ::smiley:. 2-4 msj göndermede 1 sayı atlıyor yeniçeri askerleri gibi 2 ileri 1 geri ;D ;D

tuncerersoy' Alıntı:
çaya davet edersin bende sana plakları ev görme hediyesi olaraka getiririm ;D ;D veya bize misfirliğe gelirsin çayını içerken pasta yerine plakları yersin hangisini istersen ;D. plak evde ben burada (halep orada arşın burada değiştirdim) ;D ;D ;D

yerınde durdugunmu var abı kara batak gıbısın ankaradan bır gırıyorsun trabzondan cıkıyorsun trabzondan bır gırıyosun ıstanbuldan cıkıyorsun bı denkgetırsem senı mısafıretcemde durmuyorsunkı ;D ;D ;D ;D ;D

tuncerersoy' Alıntı:
bu sistede gönderilen msj sayılarını sayan sistemde bir hata var herhalde ::smiley:. 2-4 msj göndermede 1 sayı atlıyor yeniçeri askerleri gibi 2 ileri 1 geri ;D ;D

daha sonra bırden yukluyor

tuncerersoy' Alıntı:
plaklarda hangi sanatçıların olduğunu akşam telefonda söyleyeyimde sende evde kafayı ye ;D ;D

hahahah kafayı yemem nıye kafayı yıyecekmısın benım olan plaklar ıcın ;D ;D ;D ;D

33 devır varmı abı ıcınde yoksa hepsı 45 lıkmı

mserdemir' Alıntı:
hahahah kafayı yemem nıye kafayı yıyecekmısın benım olan plaklar ıcın ;D ;D ;D ;D

33 devır varmı abı ıcınde yoksa hepsı 45 lıkmı

küçük olan hangisi ise onlardan var hemde bolkepçe ;D ;D

tuncerersoy' Alıntı:
küçük olan hangisi ise onlardan var hemde bolkepçe ;D ;D

kucuk olan 45 lık yanı dakıkada 45 tur atar

muzeyyan senar ve cem karaca varsa degme keyfıme

tuncerersoy' Alıntı:
akşam tel ile kimler var söylerim. büyük olan plaklardanda vardı ama bulamadım olnları

sen onları ne zaman bulursan ben hazırım abı ,onlara gozum gıbı bakarım emın ol

herkese iyi akşamlar arkadaşlar. benden bu günlük bu kadar. nöbete kalanlara hayırlı işler.

tuncerersoy' Alıntı:
hoşbulduk ömer bey. nasılsınız, lastik mevzusunda son durum neye karar verdiniz veya düşünüyorsunuz

Merhaba tuncer bey ben iyiyimde ( Biraz gecikmeli oldu kusura bakmayın) lastik meselesi sündü gidiyor ama bir çözüm bulacam o işe

bu arada geçde olsa doğum günü kutlama mesajı atan arkadaşlarıma tolga ve efe adına teşekkür ederim.
sizlerle daha nice yıllara ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR