Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 912,072

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

dopamin' Alıntı:
Selim bey günaydın dün için kusuruma bakma kaçar gibi ayrıldığım için

yok abı ne demek

ee nasılsın abı ıyımısın bak huseyın abı senın aracı yuksekltmek ıcın bır sey soyluyordu onun aracı hatırlarsın ısuzu d max

mserdemir' Alıntı:
yok abı ne demek

ee nasılsın abı ıyımısın bak huseyın abı senın aracı yuksekltmek ıcın bır sey soyluyordu onun aracı hatırlarsın ısuzu d max

evet ama arka çamurluğu kesebilirizde ya ön mümkün değil ben o işi lastik büyüterek mutlaka çözecem ( Yine lastik muhabbeti milleti kaçıracaz)

dopamin' Alıntı:
evet ama arka çamurluğu kesebilirizde ya ön mümkün değil ben o işi lastik büyüterek mutlaka çözecem ( Yine lastik muhabbeti milleti kaçıracaz)

elımızdn en gelırse yardım ederız bızde abı aklında olsun

oooooo gunaydın faruk abı

faruk2323' Alıntı:
hayırlı olsun zirve selim bey

zirve olunca ne oluyor ki

ne oldugunu bende bılmıyorum

faruk2323' Alıntı:
selim bey ben bu hafta kızılcahamam veya ışık dağına kamplı gidecem
hava şartlarına göre cumartesi gününde

sız hıc bır haftayı boş gecmıyorsunuz massallah gıdecegınız yerı kabaca tarıfedın ıstersenız gelmek ısten arkadaşlar yanınıza zıyarete gelsın ;D

mserdemir' Alıntı:
ne oldugunu bende bılmıyorum

sız hıc bır haftayı boş gecmıyorsunuz massallah gıdecegınız yerı kabaca tarıfedın ıstersenız gelmek ısten arkadaşlar yanınıza zıyarete gelsın ;D
ışık dağı geçen arkadaşlarla gittiğimiz yer olabilir veya soğuksu ama oraya kamp kurdurmayabilirler güvenlik var hava şartları iyi olursa yağmur olmassa :smiley:
hava şartları iyi olmassa mühye karşı taraf otobanın kenarına orda eğleniriz cuma veya cumartesi netleşiriz yine görüşürüz:smiley: :smiley:

faruk2323' Alıntı:
ışık dağı geçen arkadaşlarla gittiğimiz yer olabilir veya soğuksu ama oraya kamp kurdurmayabilirler güvenlik var hava şartları iyi olursa yağmur olmassa :smiley:
hava şartları iyi olmassa mühye karşı taraf otobanın kenarına orda eğleniriz cuma veya cumartesi netleşiriz yine görüşürüz:smiley: :smiley:

tamam oldu göruşuruz

bu adamlar offroad yapıyorsa bız ne yapıyoruz ,bız offroad yapıyorsak bunlar ne yapıyor

http://www.vbox7.com/play:9253a167?r=google

http://www.vbox7.com/play:52c77c23

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,792
Kayıtlı Üye Sayımız
166,605
Kaydolan Son Üyemiz
by sarsılmaz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR