Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 911,819

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

TEKNIKISLEM' Alıntı:
Hamdi Bey Erhan Bey günaydın
gününüz bereketli olsun
teşekkürler metin bey.sizlerinde.
mserdemir' Alıntı:
daha bı sey bellı degılkı ne olacagı kımın gelecegı bakalım hayırlısı
sanırım bugün yarın belli olur. ben şahsen ışık dağına kampsız kesinlikle gitmem.uzun yol dönüşü ölüm geliyor.
elmadağ var,hissetiğim kadarıyla orada ailecek pek müsait değil.kar üzerinde piknik zor olacak çoluk,çocuk.ayrıca yapısız araçlara zor olacaktır karda gitmek.
ben istiyorumki piknik alanına kadar her araç gelebilsin.sonrasında isteyen aracını çamurlasın.bakalım sonuç neresi çıkacak. ::smiley:

Etiketler

Alp, yeni işin hayırlı olsun, tebrik ederim.
pazara da eğtim yoktur inşallah.

benim program daha belli değil, ya pazar yada pazartesi İzmire gitmem gerekiyor, cumaya kadar belli olur umarım.

mesajların hepsini okumaya zamanım olmuyor ama gördüğüm kadarı ile daha kimse nereye gidileceğini bilmiyor,
Ayaş - Çamlıdere arası çok güzel yerler var, oraları bilen varmı acaba, hem doğası güzel hemde piknik yapabilecek yerler var!!!

son_kral_54' Alıntı:
teşekkürler metin bey.sizlerinde.sanırım bugün yarın belli olur. ben şahsen ışık dağına kampsız kesinlikle gitmem.uzun yol dönüşü ölüm geliyor.
elmadağ var,hissetiğim kadarıyla orada ailecek pek müsait değil.kar üzerinde piknik zor olacak çoluk,çocuk.ayrıca yapısız araçlara zor olacaktır karda gitmek.
ben istiyorumki piknik alanına kadar her araç gelebilsin.sonrasında isteyen aracını çamurlasın.bakalım sonuç neresi çıkacak. ::smiley:

Hamdi Bey
siz detayı biliyorsunuz,
tecrübeli bir müdahale ile alternatifi değiştirebilirsiniz, bizimki şu aşamada fikir vermekten öteye geçmiyor
kıdem itibarı ile ... :smiley:

TEKNIKISLEM' Alıntı:
Hamdi Bey
siz detayı biliyorsunuz,
tecrübeli bir müdahale ile alternatifi değiştirebilirsiniz, bizimki şu aşamada fikir vermekten öteye geçmiyor
kıdem itibarı ile ... :smiley:
oylama daha doğru bence,yanlız listeye gelebilecekler ismini yazsın, herkez isminin karşısına yazmalı nereyi istediği.
öbür oylamayı gelmeyende işaretliyor.

son_kral_54' Alıntı:
oylama daha doğru bence,yanlız listeye gelebilecekler ismini yazsın, herkez isminin karşısına yazmalı nereyi istediği.
öbür oylamayı gelmeyende işaretliyor.

abi yine doğru bir noktaya parmak bastın.

mserdemir' Alıntı:
baya sessız kımse organıze olamıyo ,bı karışıklık ,ne bıleyım lezzetsız bı seyler var ama çözemedım durumu

birileri tuzu fazla kaçırdı herhalde ;D

Arkadaşlar bir yer kararlaştırsak artık?? böyle giderse ben gelmeyeceğim zaten bir daha asla çamurada girmeyeceğim çok canım sıkkın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR