The_Men' Alıntı:arkadaşlar bende iki adet aselsan cobra MT925 var,fakat şarj almıyor,alsada çabuk bitiyor.Sanırım sorun bataryalarda olabilir,bir iki yere sordum bulamadım.
Model: FA-BP
4.8v 600mAh batarya'nın üzerinde yazıyor,Telsiz konusunda bilgim olmadığı için sizden yardım istiyorum.
Bu bataryadan ankara'da bulabilirmiyim bildiğiniz yerler varsa,sölerseniz sevinirim.
The_Men' Alıntı:zarardayız desenize siz şimdi tek değilizde dersiniz
The_Men' Alıntı:arkadaşlar bende iki adet aselsan cobra MT925 var,fakat şarj almıyor,alsada çabuk bitiyor.Sanırım sorun bataryalarda olabilir,bir iki yere sordum bulamadım.
Model: FA-BP
4.8v 600mAh batarya'nın üzerinde yazıyor,Telsiz konusunda bilgim olmadığı için sizden yardım istiyorum.
Bu bataryadan ankara'da bulabilirmiyim bildiğiniz yerler varsa,sölerseniz sevinirim.
teşekkürler erhan buldum sanırım.brothers' Alıntı:hamdi abi burada kesinlikle bulursun yoksabile aynısını yapıyorlar
http://www.tunelsan.com/
kalem pil tarzı dürdü sarılmış,pil uçları yok bunların ama.Serko' Alıntı:bizimkiler gibi ince kalem pil takılmıyor mu onlara?
The_Men' Alıntı:teşekkürler erhan buldum sanırım.
tamertms' Alıntı:off-road çalışmasımı abi ;D
şak,şak çalışması sanırım ;D ;Dttos' Alıntı:yarın ben calısmaca yapıcam maalesef
uygun düşmeyen arkadaşlar tarih versinki çoğunluğa uymaya çalışalım ozaman. illaki birkaçımıza uygunluk göstermez tarihler.malum aynı işi yapmıyoruz dimi.tamertms' Alıntı:tamam hamdi abi. etkinlik nezaman olacak 6 şubatmı.inşallah 6 şubat olmaz o gün işim var .