Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 909,437

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

mjeliada' Alıntı:
ya zj ye sığamayan xj ye nasıl sıgıyor?? sakın bindiğin zj nin koltuk ayarları en üstte olmasın?? benim boyumda uzun ama hiç kafamı vurmadım tavana

zj xj den daha genıs bak sefer abının xj yı en alta getırdık koltugu yatırdık olmadı kafam degmeyecek sevıyeye geldıgındede ellerım dıreksıyona yetısmıyordu

o dun farugun zj ye sıgdım ve 10 numara oldu

Etiketler

mserdemir' Alıntı:
zj xj den daha genıs bak sefer abının xj yı en alta getırdık koltugu yatırdık olmadı kafam degmeyecek sevıyeye geldıgındede ellerım dıreksıyona yetısmıyordu

o dun farugun zj ye sıgdım ve 10 numara oldu

ters yazdın sanki.

mjeliada' Alıntı:
ters yazdın sanki.

evet oyle olduu sankiii

girdap' Alıntı:
yav ben 8 aldıgım sesi 6 danda alırım 4 dende alırım..amaç ses isee

bı gelemedım yanına şükrü ılahı bı olay var,senle bı yanyana gelemıyoruz,dun bıle bırsey oldu gorusemedık.hafta ıcı hafta sonu ne zaman yanına gelmeye kalksamda bısey cıkıyo

girdap' Alıntı:
selim hafta içi senlik bir makina gelcek ama araziye girermisin girmezmisin bilmem tolga abiden aracı da yakinen bilir ;)

bak simdi bende merak ettim ??? ??? ???

yarım saate yanındayım cayları hazırla ;)

ttos' Alıntı:
bak simdi bende merak ettim ??? ??? ???

yarım saate yanındayım cayları hazırla ;)

git git sefer abı öğren şükrüden o aracı neymıs ne degılmıs

girdap' Alıntı:
selim hafta içi senlik bir makina gelcek ama araziye girermisin girmezmisin bilmem tolga abiden aracı da yakinen bilir ;)

şükrü gelecek olan araç ne jeep mi

arkadaşlar iyi akşamlar pazar günü rezil olduğumuz bataklıktan aslında çok şeyler öğrendim böyle bir zeminde akıllı davranmak ve panik yapmamak lağzım araç haraket kabiliyetini yitirdiğinde daha fazla patinaj yapmadan aracın başka bir araç tarafından çekilmesi en mantıklısı o gün şansımızı zorlayıp araçlarımızı çekilecek durumdayken ileri geri çıktı çıkacak deyip şasilerine kadar otuttuk birçok araç ve iki tıraktörü yarısına kadar gömdük ama üçüncü tıraktörde olayı çözdük patinaja düştüğünde yerini değiştşrik ve batırmadık bana göre iyi bir deneyim oldu hepimizinde bataklık tecrübesinin arttığını düşünüyorum

hiç aklımıza gelmedi ancak araşlarımızda hijack yada airjack olsa çok rahatlıkla çıkardık... aracı kaldırıp tekerleklerin altına sert birşeyler koyarak çok rahat çekerdik hatta kendimiz bile ilerlerdik

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR