Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 909,247

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

son_kral_54' Alıntı:
ben bu soruyu görmemiş gibi cevap yazayım ;D pehlivanların güreş yaptıkları deri pantolon.arkasında reklam olur.500

abi bilmemek ayıp degil ogrenmemek ayıptır ancak soruyu sordukdan sonra aklıma geldi cevap hani bilmedigimden de degildi de aklıma gelmedi o an ancak sormus da oldum soruyu :smiley:

Etiketler

mserdemir' Alıntı:
illa arkasında reklam olacakmı
adam boş yere niye para versinki.reklamını yapacak o yazıyla,hatta meydanda pehlivan tanıtılırkende şunun pehlivanı dedirtebilir.
tabi bunun için o pehlivanın yol masraflarıda karşılamak kaydıyla.

son_kral_54' Alıntı:
adam boş yere niye para versinki.reklamını yapacak o yazıyla,hatta meydanda pehlivan tanıtılırkende şunun pehlivanı dedirtebilir.
tabi bunun için o pehlivanın yol masraflarıda karşılamak kaydıyla.

vooov baya alengirli iş

ben telsızı ladadakı arkadaşda unuttum murat onu alırsan sana zahmet ben senden alırım bır ara

haftaya amma polemiklerle başladık ya yoruldum yazmaktan ; ama herşey tatlıya bağlandı nihayet

brothers' Alıntı:
haftaya amma polemiklerle başladık ya yoruldum yazmaktan ; ama herşey tatlıya bağlandı nihayet

yok yok hersey cok guzel problem yok allaha şükür

kar yagdı,kesın dagda tepede baya kar bırıkmıstır hanıı ne bılım ne deyım artık

ankaranın bu kadar ayaklandıgını gormek cok guzel bır, ara komple dagılmıstı ankara, toparlandık ve gun gectıkce buyuyoruz 18 tane arac vardı.6 arac gelmeye calıştı bıze ulaşamadı toplamda 24 arac baya buyuk bı rakam inşallah devamıda gelece

ben gezilerimizde bir iki kural olmasını düşünüyorum..
dün yaşça küçük çocuk çok vardı ve sanırım ehliyetsiz kişilerde araba sürdüler. olası çok büyük kayıpların veya kazaların önlenmesi için gezilerimizde ehliyetsiz araç kullanımı ve (dün olmadı ama olan geziler duydum ) silah atıcılığının yasak olması gerektiğini düşünüyorum.

yavaş yavaş şu stıcker olayına yoğunlaşsak

mjeliada' Alıntı:
ben gezilerimizde bir iki kural olmasını düşünüyorum..
dün yaşça küçük çocuk çok vardı ve sanırım ehliyetsiz kişilerde araba sürdüler. olası çok büyük kayıpların veya kazaların önlenmesi için gezilerimizde ehliyetsiz araç kullanımı ve (dün olmadı ama olan geziler duydum ) silah atıcılığının yasak olması gerektiğini düşünüyorum.
haklısın ancak:
dunku gezi bildigim kadarı ile hafif capta piknik maksatı ile yapılacak bir gezi idi ancak simdiye kadar gittigim en agır gezi oldu ve kendi adıma forumda defalarca da yazdım coluk cocuk gelecegimi riziko tasıyan yerlerin olup olmadıgını varsa katılmayacagımı da ima ettim ;)

ehliyetsiz arac konusuna gelince baskalarına zarar vermiyecek sekilde bir kosede arac kullanan kucuk kardeslerimize de engel cıkartmam kanımca bu arac kullanma işinin ufak yaslarda ogrenilmeye baslanması ve en iyi ogrenilecek yerlerden biride bu tarz yerler olması :smiley:

ttos' Alıntı:
haklısın ancak:
dunku gezi bildigim kadarı ile hafif capta piknik maksatı ile yapılacak bir gezi idi ancak simdiye kadar gittigim en agır gezi oldu ve kendi adıma forumda defalarca da yazdım coluk cocuk gelecegimi riziko tasıyan yerlerin olup olmadıgını varsa katılmayacagımı da ima ettim ;)

ehliyetsiz arac konusuna gelince baskalarına zarar vermiyecek sekilde bir kosede arac kullanan kucuk kardeslerimeze de engel cıkartmam kanımca bu arac kullanma işi en iyi ogrenilecek yerlerden biride bu tarz yerler.

bence silah ne olursa olsun yasaklanmalı. araba sürmek isteyen ögrenmek isteyen arkadaşlarımızda , yanlarına büyükleri olacak şekilde sürmeliler. yaşları küçük olduğu için her ne kadar müthiş araba sürseler bile reşit olgunluğa sahip olmadıklarından istenmeyen sonuçlar ortaya çıkabilir.

mjeliada' Alıntı:
bence silah ne olursa olsun yasaklanmalı. araba sürmek isteyen ögrenmek isteyen arkadaşlarımızda , yanlarına büyükleri olacak şekilde sürmeliler. yaşları küçük olduğu için her ne kadar müthiş araba sürseler bile reşit olgunluğa sahip olmadıklarından istenmeyen sonuçlar ortaya çıkabilir.
;) :smiley:

harbı haa dun hersey yalan oldu :smiley::smiley: ama olsunn bır dahakı sefere yapacagız onu

mjeliada' Alıntı:

bizim hiçbir gezimizde ateşli silah kullanılmadı ancak tabiki gidilecek güzergaha göre araçlarımızda ateşli silah bulunduruyoruz fakat bu sadece tedbir amaçlı gittiği gibi kılıfından çıkmadan geliyor ; yani tedirgin olmanızı gerektirecek bir durum söz konusu değil

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR