itayağı
Yeni Üye
Karavanımı yazın sonuna doğru aldığım için gezi planlarımı Aksaray'a yakın illere ve haftasonu olacak şekilde yapıyorum. Yazın yaptığım 2şer haftalık gezilerimin ardından Ankara'da Gölbaşı Ulaşan Otelin karavan kamp alanının müsait olup olmadığını kasım 2016'da aradım sordum. Türkiye Kamp Karavan Derneğine üye olanlar için karavan için 30 TL ücret alıyorlarmış. Devamlı açık bir kamping olması harika bir otelin kampingi olmasına bağlı tabiiki. Gittiğimizde elektriğimizi hemen bağladık. Duş alanları kışın donduğu için otel alt girişindeki duşları ve tuvaletleri kullanıma açık tutuyorlar. Cuma Cumartesi ve çarşambaları 20.00-23.00 arası canlı müzik var. Yemekleri harika her türlü alkollü alkolsüz içecek mevcut. Özellikle çekme karavana uygun olduğunu düşünüyorum. Buraya karavanı park edip çekici aracınızla Ankara'yı gezip gelmek çok cazip geliyor. Kasımda elektrikli battaniyeyle geceleri biraz zor geçirince Aksaray'a gelir gelmez webasto daha doğrusu eberspacher d2 taktırdım.
2 gün denedim 525lik karavana kışın yetmeyeceğini farkettim. 2. Elin avantajını kullanarak hemen 1400 TL üstüne 300TL fark verip d4 taktırdım. 3-5 Şubat 2017'de ailecek yine geldik Ulaşan Kampinge -10 derecede gece boyunca sıcacıktı yalıtımSIZ türkiş karavanımz. Hatta otelden sıcaktı
Yazın havuzu da kullanabiliyormuşuz.
Kesinlikle Ulaşan Kampingi öneririm.
2 gün denedim 525lik karavana kışın yetmeyeceğini farkettim. 2. Elin avantajını kullanarak hemen 1400 TL üstüne 300TL fark verip d4 taktırdım. 3-5 Şubat 2017'de ailecek yine geldik Ulaşan Kampinge -10 derecede gece boyunca sıcacıktı yalıtımSIZ türkiş karavanımz. Hatta otelden sıcaktı
Yazın havuzu da kullanabiliyormuşuz.
Kesinlikle Ulaşan Kampingi öneririm.
Son düzenleme: