ankara gc lerden iyi anlayan servis

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muratslx Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,451

muratslx

Yeni Üye
arkadaşlar netten buldugun bir aracı ustasına gösterip almayı düşünüyorum. servis yada usta önerilerinizi varmı?

arac 95 model gc 5,2 v8

Etiketler
Ynt: ankara gc lerden iyi anlayan servis

arkadaslar kimsenin memnun kaldığı ir ustası yokmu bu nasıl iştir yahu?????????????????????????*

Murat bey siteyi ve servisle bölümünü tararsanız bulabilirsiniz .Ayrıca biraz sabırlı olun gece 12 de yazmışsınız öğlen 2 de kimse yok mu yahı diye serzenişte bulunuyorsunuz :eek:
Ben ve mesela Alfonse akgün Aydına gidiyoruz Akgün Ustadan gayet memnunuz ve araçlarıda iyi tanıdığında şüphemiz yok . Alfonse un yerinde yazdım izin almadan ama ... Özetle karar sizindir tabi ki ama benim tavsiyem Akgün&Aydın olacaktır . Servisler kısmında irtibat bilgileri de var . Gezenbilir üzerinden geldiğinizi de belirtirseniz ilgileneceklerdir .

Kolay gelsin ...

Barış Hocam,
Akgün ve Aydın'a diyecek laf yok. Ama aklınızda olsun, pahalı gelebilirse ki daha Salı günü örneğini yaşadım, gene Şaşmaz'da Şeref Oto Haytettin Usta var.
Efendiliği, bilgisi ve ekibi ile mükemmele yakın bir insan. ihtiyacın olursa, gitmeden mutlaka haberleşelim.

Saygılar, selamlar

Bu işler biraz tercih ve anlaşma meselesi aslında ... Tabi ki Şeref Oto da dürüst iyi bir servis ...

Akgün&Aydın, Akgün Bey çok tecrübeli ve paylaşımcı bir insan ve Chrysler-Jeep ilk yetkili servislerinden. Öte yandan yedek parça stokları da var. Benim gibi, Jeep sahibi birçok arkadaşım da Akgün&Aydın dan memnun.

Diğer servisleri pek tanımıyorum.

Selamlar,

Zakof' Alıntı:
Akgün&Aydın, Akgün Bey çok tecrübeli ve paylaşımcı bir insan ve Chrysler-Jeep ilk yetkili servislerinden. Öte yandan yedek parça stokları da var. Benim gibi, Jeep sahibi birçok arkadaşım da Akgün&Aydın dan memnun.

Diğer servisleri pek tanımıyorum.

Selamlar,

Bir yanlışlık olmaması için belirteyim : Akgün&Aydın halen yetkili değillerdir. Özel servis olarak faaliyet gösteriyorlar.

Selamlar,
Ben aracımla ilgili pek sorun yaşamdım. daha doğrusu pek sanayiye yolum düşmüyor ama arazi ve ofroad araçları konusunda, özellikle dizel pajero konusunda şaşmazda Osman ustayı tavsiye ederim. Pajero cu olduğu için GC lere pek sıcak bakmaz ama teknik bilgi konusunda iyidir. Yardımcı olur.

Merhaba,
Bende akgün usta diyorum, bu araçların dilinden iyi anlayan ve tavsiye edebileceğim bir servis, Ankara'da diğer ustalarla irtibatım olmadı.

Şaşmazda hmc amerikan garaj var murat usta size telefonunu vereyim memnun kalacaksınız numaranızı sinoptan özkan çetinden aldınızı söylerseniz size yardımcı olacaktır
tel:05052835390

bende akgün usta diyorum gayet memnunum yılların deneyimine güveniyorum

Benmim verdiğim isimde akgün jeep ten ayrılma zaten şuan kendi işyeri var ve gayette iyi iş yapıyolar vede ekonomik adamların politikası önce müşteri memnuniyeti saygılar

Benim verdiğim isimde akgün jeep ten ayrılma zaten şuan kendi işyeri var ve gayette iyi iş yapıyolar vede ekonomik adamların politikası önce müşteri memnuniyeti saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.