barrettm82a2
bana bu topraklarda yarı tanrı camoka derler...
herkese selam. 3 yıldır 2001 freelander v6 kullanıyorum. aldıktan hemen sonra komple motor yaptırdığım ve şu an motoru 41000 km de olan aracımın fanı açılmadığı için ankara gaye otomotive götürdüm. mekandaki sorumlu arkadaş, ki kendisi anıl oto'nun eski personelidir, aracın motorunun inmesi gerektiğini söyledi. işçilik için 2000, parçalar için de arıza durumuna göre yaklaşık 5000-6000 tl gideceğini söyledi. ben de arabanın motorunun daha yeni olduğunu, bu parayı da veremeyeceğimi söyledim. daha sonra bu durum içime sinmedi. ben de yine anıl oto'nun kapanmadan önceki diğer ustası olan yasin ustanın mekanı Landtronik özel servise gittim. ki buraya da beni kayalar oto ankara'dan necati bey yönlendirdi. yasin usta arabaya baktı ve fan müşürünün arızalı olduğunu tespit etti. 50 tl olan müşür değişince fan çalışmaya başladı.
50 tl'lik arıza için 8000 tl hesap çıkaran mekanın takdiri sizlerindir. gaye otonun sahibine durumu bildirdim, ancak buradan da sizleri bilgilendirmek forumdaşlık adına boynumun borcudur. zira ben de herkesin iyi ya da kötü tecrübelerinden hep faydalanmışımdır.
anıl oto ankara şubesinin eski yetkilisi turgut bey'e de buradan selam eder, esnaflık namına kendisini mumla aradığımızı duymasını isterim. ayrıca ankara'ya yeni açılan kayalar oto'dan necati bey'e ne zaman ihtiyacım olsa hiç üşenmeden yaptığı yönlendirmelerden ve Landtronik'ten Yasin Usta'ya da işbilirliği ve esnaflığından dolayı teşekkür ederim. herkese bol çamurlar.
50 tl'lik arıza için 8000 tl hesap çıkaran mekanın takdiri sizlerindir. gaye otonun sahibine durumu bildirdim, ancak buradan da sizleri bilgilendirmek forumdaşlık adına boynumun borcudur. zira ben de herkesin iyi ya da kötü tecrübelerinden hep faydalanmışımdır.
anıl oto ankara şubesinin eski yetkilisi turgut bey'e de buradan selam eder, esnaflık namına kendisini mumla aradığımızı duymasını isterim. ayrıca ankara'ya yeni açılan kayalar oto'dan necati bey'e ne zaman ihtiyacım olsa hiç üşenmeden yaptığı yönlendirmelerden ve Landtronik'ten Yasin Usta'ya da işbilirliği ve esnaflığından dolayı teşekkür ederim. herkese bol çamurlar.