Ankara Çanıllı Çeltikçi Çamlıdere-Barajı Buğralar-Yaylası Kamp Off-Road Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TEKNIKISLEM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 121
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,376
Ynt: Ankara Çanıllı Çeltikçi Çamlıdere-Barajı Buğralar-Yaylası Kamp Off-Road Gezisi

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

100_6781.jpg

100_6785.jpg

100_6787.jpg

100_6789.jpg

100_6790.jpg

Etiketler

Ynt: Ankara Çanıllı Çeltikçi Çamlıdere-Barajı Buğralar-Yaylası Kamp Off-Road Gezisi

Güzel insanların güzel katılımları için teşekkür ederim.
Tekrar daha güzel günlerde görüşmek üzere sağlık ve esenlikle kalın...

selam arkadaşlar hepinizin büyük bir özveri ile bana yardım etmeniz beni çok duygulandırdı. hepinize sonsuz teşekkür ederim.geziden çok büyük bir keyif aldım.çok güzel bir gezi oldu keşke bizim greyder arza yapmasaydı çok daha güzel bir gezi olacaktı( ::smiley: benim greydere nazar mı deyiyo anlamadım hep böyle arza yapıyo beni ve hepimizi üzüyo ??? :-\ :'( )işyerinden arkadaşlar izne çıktı ondan dolayı çok yoğunum en kısa sürede görüşmek üzere hoşçakalın

06kalıpçı57' Alıntı:
selam arkadaşlar hepinizin büyük bir özveri ile bana yardım etmeniz beni çok duygulandırdı. hepinize sonsuz teşekkür ederim.geziden çok büyük bir keyif aldım.çok güzel bir gezi oldu keşke bizim greyder arza yapmasaydı çok daha güzel bir gezi olacaktı( ::smiley: benim greydere nazar mı deyiyo anlamadım hep böyle arza yapıyo beni ve hepimizi üzüyo ??? :-\ :'( )işyerinden arkadaşlar izne çıktı ondan dolayı çok yoğunum en kısa sürede görüşmek üzere hoşçakalın
of road,arkadaşlık,dostluk herzaman yardımlaşma, takım ruhu budur.bu yüzden bu grubu bırakma niyetinde değilim.
baksana bende senin için keçi yollarını aştım yol buldum lakin ben yokken görüyorumki feleğin şaşmış :D :D :D
her turda senin greyderde değişiklik var,nazar değiyordur.birdahaki turda bi dana kesersin artık ;D

ah o gözlerin....jpg

Sevgili Fatih nezaketin için teşekkürler

Sevgili Amir nezaketin için teşekkürler, fotoları CD ye aktardım ilk karşılaşmamızda takdim ederim

Sevgili Hamdi senin dönüş yolunu bulacağından kimsenin zerrece endişesi yoktu, biz acaba işe yetiştimi diye düşündük :D, videolar süper

Sevgili Murat videolar süper, belgesel gibi olmuş, ama telsize neden geç cevap verdiğinide anlamış oldum, müzik sesi cıstak cıstak duymazsın tabii :D

Sevgili Serhat bir dahakine Hanımı ve çocuğu da bekliyoruz, sizin araçlar bende olacak sülalece gelirim.

Sevgili Mehmet kesinlikle Amir Hocam a katılıyorum, dizel pompası hakkında para ile satın alınamayacak bilgiler edindim, ayrıca benim vukuatlarımın yanında seninkinin lafı bile olmaz, şanslıyız ekip sağlam.

tüm arkadaşların gönlüne göre olsun, Allah nazardan saklasın ...

Not:
Amma yemek yemişiz yahu ...

Yayladan Kızılcahamama inerken;

Hem video cekmek,
Hem müzik ile efekt oluşturmak,
Hem arazide arac kullanmak,
Hem manzarayı seyretmek,
Bütün bu güzelliklerinin tadını cıkarmak,
Temiz oksijeni derin derin içine çekmek,
Hatta serhat a arkadan carpmadan son anda durabilmek cok keyif verici idi,
Ancak telsizede bu arada cevap veremememin nedeni bukadar yoğun olmamdan değil pili bitmiş olmasından dı ...... :mad:

herkes bir birine katlandığı için o güzel çekimler için yiyecek içeçek hava su için
bunu birdaha yapalım diyenler için dosluğumuzun sürdüğü için herkese tek tek teşekkür ediyor
saygılarımı sunuyorum sağ olun var olun kıymetli arkadaşlarım

ne kadar eğlendiğimizi tekrar tekrar izledikçe birdaha anlıyorum,
katılan herkese tekrar teşekkürler,

çok eğlenceli bir gezi olmuş..ancak balıkların kellelerine yazık etmişsiniz :smiley:

Çok güzel etkinlik olmuş.Görselleri imrenerek izledim.Etkinlik duyurusu yapıldımı takip edemedim.Haberim olsaydıda nöbetime denk geliyormuş zaten katılamazdm o yüzden fazla üzülmedim.İnşallah birsonraki etkiniğe diyorum...
Bu arada Bolu Aladağlar Gezenbilir kampına katılacak olan Ankara gurubundan arkadaşlar olacakmı..Ben sırf bu yüzden senelik izin aldım.
Cuma 11:00 gibi haraeket edeceğim.İnşallah orda tanıdık birileri ile karşılaşırızda garip kalmayız...
Herkese selam ve saygılarımla..

Merhabalar,

Gerçekten çok güzel ve keyifli bir gezi olmuş, tebrik ederim herkesi..

Ancak, bu keyifli görsellerin içinde rastladığım birtakım cansıkıcı olanlarını görünce değinmeden geçemedim, amacım keyfinizi kaçırmak ya da sizi kınamak değildir. Sadece BİLGİLENDİRME amaçlıdır, lütfen maruz görünüz..

Ülkemizde içsularda -istisnasız- tüm içsularda SERPME AĞ ile BALIK AVI YASAKTIR, kullanımı ve avlak yerinde bulundurulması suçtur.

Detaylı bilgi isterseniz Koruma Kontrol Genel Md linki (Madde 15/2): http://www.kkgm.gov.tr/teblig/2008-49.html

özellikle oradaki çocuklarımıza içinde hala balık olan dereler bırakmak istiyorsak onlara iyi örnek olmak adına biraz duyarlı olmamız gerektiğini düşünüyorum..
Saygılarımla..

Burak

Amir Ganjavi' Alıntı:
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

burak biz bu konuyu defalarca tartıştık.
o yüzden uzatmak istemiyorum.
senin o dediklerin insanın içinde olacak.yoksa olta serbes diye ben onunlada katliam yapabilirim dimi.
oysa biz o günü çuval dolusuda balık alabilirdik.ama sadece iki pişirimlik aldık.
umarım anlatabilmişimdir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR