Ynt: Andoff ve Gezenbilir "Kara Merhaba Gezisi" (17 Ocak 2010)
Arkadaşlar Selam,
Ben gene, belki, galiba, sanırsam
paylaşım için gecikiyorum, kusura bakmayın lütfen... (;D ;D ;D Ben zaten hep gecikirim ;D ;D ;D)
Meydana gelen kazaların biraz keyfimizi kaçırması dışında -ki bunlar olur, eyvallah, hamama giren terler :-[ bence- her şey çok keyifliydi.... Emeği geçen, katılan, düzenleyen Andoff' a teşekkürler... Bazı organizasyon -dönüşlerde felan- bilgilendirme eksiklikleri oldu, ama. Çok keyifli geziydi, gene gidelim... Ben varım...
Şükürki sadece maddi hasrlı kaza yaşayan Serdar-Esra ailesine, Mustafa-Ebru ailesine, Amir-Kezban ailesine ve Mustafa beye (bide bana ;D) çok çok geçmiş olsun....
Sigortolardan çoğu hasar halolur diye biliyorum... Ufak tefek bacak boyun ağrısı olmuş arkadaşlarda, olacak bunlar, ne yapalım, geçer bi süre sonra....
Daha büyük sorunlar yaşamadığımız için Allah' a dua etmeliyiz, şükretmeliyiz diye düşünüyorum....
Benim arzama gelince ;D
Ben yan yatmadım, soldaki şarampole inip dağa yaslandım....
;D ;D ;D Ben o şarampole kasten indim, bi bakıyim dedim ne olcak diye ;D ;D ;D
Neyse şaka biyana, yanımda Zerrin vardı, onun korkmasına sebep olduğum için çok üzgünüm.
Aracımın Rock-Sliderları beni ağır hasardan kurtardı. Dağa kapılar v.s yaslanacağına Rock-Sliderlar dağa yaslandı. Şimdi rock sliderları binbir emek vererek imal ettiğim için çok seviniyorum... Sadece ön sol çamurluğumda tenis topu dahi kadar büyük olmayan bi ezik varki, yaptırmasam bile aracımda nazarlık gibi durur
Allah büyüğünden, beterinden saklasın inşallah....
Bu kazamda sağlam bi ders çıkardım. Şarompole indiğim anda parmağımın ucuyla direksiyonu tutuyor, Pmr' da geyik yapıyor, bi yandan sigara felan yakıyordum. Yani anlayacığınız çok çok dikkatsiz seyrediyordum. Zaten biraz dikkatsiz bi şişmanımdır
;D
Yani neymiş,
Arabana da kendine de güvensende özellikle öyle full kaygan bi yolda iki elle direksiyona yapışıp, gözünü yoldan ayırmamak lazımmış. Aldığım bu ders, maddi hasarımdan v.s. değerlidir. Keşke yaşanmasaydı diyorum ama, bu aldığım ders yüzünden sevinçliyim bile diyebilirim....
Geçmiş olsun diyen;
Aslankurt72' ye, Ebru ve Musataf Tezel çiftine, Özcan abiye, Cihan abi' ye, Wastiee Kerem' e, Ferdane' ye, Arsamax Cenk' e, Kerim Alöç' e, Asende' ye, Mustafafad' a, Redlline' a, Figo Ömer' e, Sinan54' e, Can' a, Yavuz abiye, Erler' e, Yavuz Çelikel' e, Ceranus Zerrin' e, Passha' ya, Ahmet Öztürk' e ve belkide istemeden unutup/atladığım herkese geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler....
Yeniden çok geçmiş olsun... Boynun nasıl Esra? istersen gel hastaneye , bi baktıralım?
Benim telefonumda da görseller var, yakında ekleyeceğim....
Tolga Meltem' e, Bülent Koçoğlu' a, Serdar karakuş' a, Mustafa Ebru Tezel çiftine, Murat abi' ye, Amir ve Kezban Ganjavi çiftine ve Özcan abiye görseller için teşekkürler.
Çok çok hoş karaler.... Umarım teşekkür etmede atladığım yoktur.
Kendimden ;D ve diğer arkadaşlardan diğer görselleri dört gözle bekliyorum...
Kamp konusundaki donanımların ve paylaşımların için çok teşekkürler...
Ama,
Aşkolsun, ikram ettiğim vodka' yı kalitesini beğenmediğin için içmedin ya, aşkolsun ;D ;D ;D
Saygılar...
Sağlıklar...
Alfonse....