Andoff ve Gezenbilir "Kara Merhaba Gezisi" (17 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 104
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,355
Ynt: Andoff ve Gezenbilir "Kara Merhaba Gezisi" (17 Ocak 2010)

,

DSC04505.jpg

DSC04506.jpg

Etiketler

Merhabalar, etkinliğimizin yeri hakkında bilgi Etkinlikler sayfamızda konumuzun ilk bölümünde anlatılıyordu, ben bir kere daha konum hakkında bilgi vereyim sizin ve dikkatinden kaçan diğer arkadaşlarımız için;

Ankara - İstanbul yolu E5 den giderken Kızılcahamam'ı geçtikten sonra Gerede'ye 27 km. kaldığını gösteren tabeladan sola giriyorsunuz Aşağı Ovacık Yaylasına çıkıyorsunuz..

Bu mevsimde asla tek araç ile gidelemeyecek kadar tehlike içeren bir bölge olduğunu da ayrıca hatırlatmak istiyorum..

Selamlar

_mondial' Alıntı:
arkadaşlar elinize sağlık güzel gezi olmuş ama darılmayın ama sunu çok zayıf... deminden beri gezinin nerde olduğu izlenen rota hakkında bilgi arıyorum bu kısım bir meçhul.. andoff sitesini gezdim orda da yazmıyor.. belki gizli saklı bir yerlerde vardır.. ama resimlere bakıp merak edenler için yer ve rota kısmı bence çok önem arzeder diye düşünüyorum..

Arkadaşlar Selam,

Ben gene, belki, galiba, sanırsam :smiley: paylaşım için gecikiyorum, kusura bakmayın lütfen... (;D ;D ;D Ben zaten hep gecikirim ;D ;D ;D)

Meydana gelen kazaların biraz keyfimizi kaçırması dışında -ki bunlar olur, eyvallah, hamama giren terler :-[ bence- her şey çok keyifliydi.... Emeği geçen, katılan, düzenleyen Andoff' a teşekkürler... Bazı organizasyon -dönüşlerde felan- bilgilendirme eksiklikleri oldu, ama. Çok keyifli geziydi, gene gidelim... Ben varım... ;) :smiley:

Şükürki sadece maddi hasrlı kaza yaşayan Serdar-Esra ailesine, Mustafa-Ebru ailesine, Amir-Kezban ailesine ve Mustafa beye (bide bana ;D) çok çok geçmiş olsun....
Sigortolardan çoğu hasar halolur diye biliyorum... Ufak tefek bacak boyun ağrısı olmuş arkadaşlarda, olacak bunlar, ne yapalım, geçer bi süre sonra....
Daha büyük sorunlar yaşamadığımız için Allah' a dua etmeliyiz, şükretmeliyiz diye düşünüyorum....

Benim arzama gelince ;D
Ben yan yatmadım, soldaki şarampole inip dağa yaslandım....

;D ;D ;D Ben o şarampole kasten indim, bi bakıyim dedim ne olcak diye ;D ;D ;D
Neyse şaka biyana, yanımda Zerrin vardı, onun korkmasına sebep olduğum için çok üzgünüm.
Aracımın Rock-Sliderları beni ağır hasardan kurtardı. Dağa kapılar v.s yaslanacağına Rock-Sliderlar dağa yaslandı. Şimdi rock sliderları binbir emek vererek imal ettiğim için çok seviniyorum... Sadece ön sol çamurluğumda tenis topu dahi kadar büyük olmayan bi ezik varki, yaptırmasam bile aracımda nazarlık gibi durur ;)
Allah büyüğünden, beterinden saklasın inşallah....

Bu kazamda sağlam bi ders çıkardım. Şarompole indiğim anda parmağımın ucuyla direksiyonu tutuyor, Pmr' da geyik yapıyor, bi yandan sigara felan yakıyordum. Yani anlayacığınız çok çok dikkatsiz seyrediyordum. Zaten biraz dikkatsiz bi şişmanımdır ;) ;D

Yani neymiş,
Arabana da kendine de güvensende özellikle öyle full kaygan bi yolda iki elle direksiyona yapışıp, gözünü yoldan ayırmamak lazımmış. Aldığım bu ders, maddi hasarımdan v.s. değerlidir. Keşke yaşanmasaydı diyorum ama, bu aldığım ders yüzünden sevinçliyim bile diyebilirim.... ;)

Geçmiş olsun diyen;
Aslankurt72' ye, Ebru ve Musataf Tezel çiftine, Özcan abiye, Cihan abi' ye, Wastiee Kerem' e, Ferdane' ye, Arsamax Cenk' e, Kerim Alöç' e, Asende' ye, Mustafafad' a, Redlline' a, Figo Ömer' e, Sinan54' e, Can' a, Yavuz abiye, Erler' e, Yavuz Çelikel' e, Ceranus Zerrin' e, Passha' ya, Ahmet Öztürk' e ve belkide istemeden unutup/atladığım herkese geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler....

Esra ve Serdar Çifti,
Bana eklemem için verdiğiniz görselleri maalsef teknik yetersizliğimden dolayı açamıyorum. Uğraştım olmadı.
Çabalamaya devam ediyorum ama. Belki çözebilirim yakında convert etmeyi.
Yeniden çok geçmiş olsun... Boynun nasıl Esra? istersen gel hastaneye , bi baktıralım?

Benim telefonumda da görseller var, yakında ekleyeceğim....
Tolga Meltem' e, Bülent Koçoğlu' a, Serdar karakuş' a, Mustafa Ebru Tezel çiftine, Murat abi' ye, Amir ve Kezban Ganjavi çiftine ve Özcan abiye görseller için teşekkürler.
Çok çok hoş karaler.... Umarım teşekkür etmede atladığım yoktur.
Kendimden ;D ve diğer arkadaşlardan diğer görselleri dört gözle bekliyorum...

Murat abi, baklava şahaneydi. Ayrıca Kezban' ın baklavasıda her gezide olduğu gibi mükemmeldi ;D Teşekkürler... :smiley:

Cihan abi,
Kamp konusundaki donanımların ve paylaşımların için çok teşekkürler...
Ama,
Aşkolsun, ikram ettiğim vodka' yı kalitesini beğenmediğin için içmedin ya, aşkolsun ;D ;D ;D

Paylaşımlarım devam edecek,
Yeniden herkese geçmiş olsun, teşekkürler.....

Selamlar...
Saygılar...
Sağlıklar...

Alfonse....

Andofun organize ettiği ve bizimde eşlik ettiğimiz geziye Sayın Program Yapımcısı Süha Tuğcu bey ve kameraman Sayın Serdar Katırcı' da katıldı...
Kendilerine emekleri ve hoş sohbetleri için çok teşekkürler...

Gezimiz,

"Yapımcılığını Sayın Süha Tuğcu' nun üstlendiği"
"Kamerman Sayın Serdar Katırcı ' nın emek verdiği"
"Kurgu ve Montajını Sayın Mehmet Nuri Yıldız' ın üstlendiği"

"Ses TV" ' nin Doğa Sporları içerikli "Yol biterse" isimli programıda
Pazar günü Akşam 20:40' da
ve tekrarları
Pazartesi gecesi 01:05 ile Salı gündüz 16:00' da
yayınlanacak.....

Ses Tv' yi
Digitürk Kanalı 52' de
ve
D-Smart Kanalı 130' da
aynı zamanda da uydu ve kablolu yayınlarda izleyebilirsiniz....

Süha abi ve kameraman Serdar ile tüm program ekibine şimdiden teşekkürler....

Saygılar...
Alfonse...

Alp merhaba, öncelikle beni de alarak geziye katılmamı sağladığın için bir kere daha çok çok teşekkürler ediyorum.

Korkma konusuna gelince korktum gerçekten çünki senin aracına çok titizlik yaptığını bildiğim için sorunun büyük olmasından duyacağın kaygı beni çok korkuttu. Aslında hızımızın az olması aracında bulunan küçük hasarın az olmasını sağladı, birde senin Rock-Sliderların aracını gerçekten korudu. Bir kere daha geçmiş olsun hepimize ..

Arazide her zaman çok dikkatli araç kullanılması gerektiğini de çok güzel özetlemişsin, teşekkürler :smiley:

Alfonse' Alıntı:
...... Ben o şarampole kasten indim, bi bakıyim dedim ne olcak diye
Neyse şaka biyana, yanımda Zerrin vardı, onun korkmasına sebep olduğum için çok üzgünüm.....

Teşekkürler Alp.Bugün daha iyiyim dün biraz yorgunluk vardı.Çünkü biz eve döndüğümüzde bizi evde küçük ve enerji dolu bir canavar beklediği için tam dinlenemeden işe başladık.
Bugün daha iyi hissediyorum kendimi. Görüntüleri bende bilgisayarda açamadım.Kameranın ayarlarında da senin dediğin çekme ayarı yok bu yüzden öylece kameradan seyrettik.Belki Serdar Ankara dışından döndüğünde uğraşır eğer yaparsa görüntüleri sana atarım.

Yinede çok eğlenceli bir gezi idi en kısa zamanda tekrarlıyalım diyorum arkadaşlar.

Gezenbilir Grubumuz gelenekselleştirdiği Anıtkabir Gezimiz için 6 Şubatta Ankara'da olacak, tüm Ankara Grubumuzun bu etkinliğe katılımın bekliyorum, linkimiz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=46453.0

ceranus' Alıntı:
Alp merhaba, öncelikle beni de alarak geziye katılmamı sağladığın için bir kere daha çok çok teşekkürler ediyorum.

Korkma konusuna gelince korktum gerçekten çünki senin aracına çok titizlik yaptığını bildiğim için sorunun büyük olmasından duyacağın kaygı beni çok korkuttu. Aslında hızımızın az olması aracında bulunan küçük hasarın az olmasını sağladı, birde senin Rock-Sliderların aracını gerçekten korudu. Bir kere daha geçmiş olsun hepimize ..

Arazide her zaman çok dikkatli araç kullanılması gerektiğini de çok güzel özetlemişsin, teşekkürler :smiley:

Zerrin The Ceranus ;D ;D

Ne demek, rica ederim...
Sen hem beni, hem titizliklerimi biliyor ve bunlara saygı gösteriyorsun, içtenlikle buna teşekkür ederim... :smiley:
Artı,
Yolda, bana yaptığın yardımlar için çok teşekkür ederim......
Sabah kahvaltısı kahvesi ve devamındaki börekler şahaneydi.... :smiley:
Annenin ellerine sağlık, ve onun mübarek ellerinden öperim. Lütfen börek v.s. teşekkürümü, saygılarımı Annene ilet.....

Rock Slider' lar konusunda yaptığın yorum açıkçası çok hoşuma gitti.
Onları imal ederken verdiğim emeği biliyorsun.
Sonrasındada o ağır emeğimin (böyle bişiyi imal ettememdeki tecrübesizliğim gereksiz yorgunluklarıma sebep olmuştu) karşılığını alıyorum bu tür aksiliklerde ve açıkçası rock-sliderlarım' dan iyice gurur duymaya başladım ;D

Önceden ifade ettiğim gibi, misafir baştacımızdır -heleki misafir senin gibi anlayışlı olunca-
Korkutmuş olduğum için üzüntümü yeniden ifade etmek isterim....

Sen kaygılandığın noktaları çok doğru ve güzel belirtmişsin...
Bu konuda denecek her şeyi söylemişsin,
fazla söze hacet yok yani, sözümün bittiği yerdeyim ;)
Söz, Alfonse sözü ;D ;) bir daha çok dikkat edeceğim....

Tadilat v.s. işlerinde kolaylıklar. Yardımım için beni aramayı ihmal etme lütfen...

Saygılar...
Sevgiler...
Sağlıcakla...

Alfonse...

(;D ;D Offfff, gene uzun yazdım.... ;D ;D Bi kurtulamadık şu huydan ;) ;D ;D)

edarcan' Alıntı:
Teşekkürler Alp.Bugün daha iyiyim dün biraz yorgunluk vardı.Çünkü biz eve döndüğümüzde bizi evde küçük ve enerji dolu bir canavar beklediği için tam dinlenemeden işe başladık.
Bugün daha iyi hissediyorum kendimi. Görüntüleri bende bilgisayarda açamadım.Kameranın ayarlarında da senin dediğin çekme ayarı yok bu yüzden öylece kameradan seyrettik.Belki Serdar Ankara dışından döndüğünde uğraşır eğer yaparsa görüntüleri sana atarım.

Yinede çok eğlenceli bir gezi idi en kısa zamanda tekrarlıyalım diyorum arkadaşlar.

Rica ederim... Eğer bi ağrın sızın olursa çekinmeden 7/24 ara, haber ver... Biliyorsun hastanede Annede burda, orda. ;) ;) ;D
Yeniden geçmiş olsun....

Enerji dolu küçük canavarları çok çok öp benim için...

Serdar' a hayırlı yolculuklar. Allah kavuştursun diyelim... Lütfen selamları ilet görüştüğünde...

Vakit ayırıp, kameradaki görüntüleri convert edecek programları netten bulmaya çalışacağım ilk fırsatta. Şahane görseller olduğuna eminim...
Gezinin tekrarı konusunda hemfikirim ;)

Sağlıcakla....

Alfonse' Alıntı:
....................Bu kazamda sağlam bi ders çıkardım. Şarompole indiğim anda parmağımın ucuyla direksiyonu tutuyor, Pmr' da geyik yapıyor, bi yandan sigara felan yakıyordum. Yani anlayacığınız çok çok dikkatsiz seyrediyordum. Zaten biraz dikkatsiz bi şişmanımdır ;) ;D

Yani neymiş,
Arabana da kendine de güvensende özellikle öyle full kaygan bi yolda iki elle direksiyona yapışıp, gözünü yoldan ayırmamak lazımmış. Aldığım bu ders, maddi hasarımdan v.s. değerlidir. Keşke yaşanmasaydı diyorum ama, bu aldığım ders yüzünden sevinçliyim bile diyebilirim.... ;)
.......................
Selamlar...
Saygılar...
Sağlıklar...

Alfonse....

Alpcim bir müsibet bin nasihatten iyidir, benimde başıma geldiğinden beri gözleri 4 açıyorum ;D

Tekrar çok geçmiş olsun.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=38976.msg391970#msg391970

Arkadaşlar fotoğraflar bu kadar mı. Gerçi yaylada biz sadece yiyenbilir modundaydık ama
daha fazla foto, video vs var ise yayınlamaktan çekinmeyin lütfen.......... :D ;)

Andoff'un sitesine de bakıyorum yeni foto yok Salı Günü yayınlayacaklardı ama?

hepinize büyük geçmiş olsun ama işin ucunda biraz tehlike olmazsa zevkide olmaz.. önemli olan kazasız acısız atlatabilmek
[/quote]

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR