Andoff ve Gezenbilir "Kara Merhaba Gezisi" (17 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 104
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,357
Ynt: Andoff ve Gezenbilir "Kara Merhaba Gezisi" (17 Ocak 2010)

Kezban- Amir Ganjavi'lere , Mustafa Tezel ailesine ve kazaya karışan diğer arkadaşlara tekrar geçmiş olsun. Alp ve Serdar kardeşlerin dönüş yolunda yan yatmaları da üzücü oldu. Onlarada geçmiş olsun. Bu kazaların hepsi sadece maddi hasarlı olup, hiçbirinde yaralanma olmaması en sevindirici yanı oldu.

Bizlerin standart araçlarla yapabileceğimiz fazla birşey olmadığından geri dönüp yardımcı olmamız mümkün olmadı. Tam techizatlı araca sahip arkadaşlarımız derhal yardıma koştular.

Organizasyonu tatminkar, katılımı oldukça yüksek, çamurlu, karlı, batmalı-çıkmalı, mükemmel hava şartları, mangallı, sisli, çok çok güzel bir etkinlik yaşadık.

Etkinliği düzenleyen, özverili ve profosyonel çalışmaları ile günü tamamlayan Andoff yetkililerine ve görev alan tüm arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler.

Selamlar,

Etiketler

ANDOFF'un düzenlediği Gerede gezisi ile ilgili çok sayıda fotoğraf linktedir:

http://www.baskentteyasam.com/fotoraf-falers.html

fotoğraflara çok imrendim, kar, hafif bi sis, yanan odunlar...

çok geçmiş olsun alp, kezban, mustafa, noldu, kaza aynı kaza mı farklı 2 olay mı oldu? sadece maddiyse neyse iyi..

etezel' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar bazı aksilikler olmasına rağmen sağ salim evimize döndük.
Her zamanki gibi bol eğlenceli,ve paylaşımlı bir gezi oldu. Uzun zamandır böylesine
yoğun bir kar görmemiştim. Kızımda kar yağmasını çok istiyordu gezide ençok çocuklar
eğlendi. Bu kadar eğlenceye rağmen bu gezinin bize maliyeti ön ve arka tampon,
biraz gerilim ve 4 adet tekerleğe mal oldu. (Lastikleri değiştirmenin şart olduğunu anlamış
olduk). Kezban ve ailesinden sebep olduğumuz sıkıntıdan dolayı tekrar özür dileriz.

Bu arada bizim tekerleğin birine çivi batmış ve patlak tekerlek ile gelmişiz. Eve gelince
farkettik ve Mustafa yaptırmaya gitti.
Ebrucugum,çok geçmiş olsun....Sizlere bişey olmaması üzülmemize rağmen içimize rahatlık verdi...Resimleri merakla bekliyoruz....

Kezban ve Amir,Alp sizlere de geçmiş olsun :( ,offroad zevkli ve heyecanlı ama geride kalanlar için merakla karışık endişeli bekleyiş oluyor özellikle ufakta olsa kaza haberlerinde ....

Ganjavi - Tezel ailelerine ve Alp'e çok geçmiş olsun, ilk duyduğumda çok endişelendim ama herhangi bir sağlık probleminin olmaması çok sevindirici; tabiki cana geleceğine mala gelsin. Kazaların nasıl olduğunu merak ettim ama rotamı çok zorluydu yoksa hava şartlarımı neden oldu; ders almamız açısından biraz bilgi verirseniz hepimiz için faydalı olur.

Her ne kadar bu tatsızlıklar yaşansada fotolardan gördüğüm kadarıyla gezi çok güzel geçmiş; kar ve doğa gerçekten harika. Fotoları merakla bekliyorum.

Daha önce yazdığım gibi İstanbul'da olduğum için maalesef katılamadım ama Ankara'ya 5-6 gibi dönerken sizle dönüş yolunda karşılaşırmıyım diye çok baktım ama herhalde daha geç döndünüz. Ama gezinin yapıldığı yer gerçekten harikaymış inşallah kısa zamanda tekrarlarız...

Araçları hasar alan arkadaşlara büyük geçmiş olsun diliyorum,
Kimseye bir şey olmaması teselli olmuş.

Bütün geçmiş lsun dilekleriniz için teşekkür ediyorm kaza maddi hasarlı idi.

Kaza hakkında bilgi isteyen arkadaş için yazıyorum. Hızımız fazla değildi
40 civarı olmasına ve takip mesafesini korumamıza rağmen yolun kaygan olması
ve 70 kadar arcın aynı anda sola dönmeye çalışması sonucu konvoyun neredeyse
birden durması (Bu arada bize o noktada döneceğimiz konusunda herhengi bir uyarı
yapılmadı bu da bir teknik eksiklik bence) bizim arcımızın lastiklerinin AT lastik olmasından
kaynaklı frene basmamıza rağmen araç kaydı ve duramadık. Hemen peşinden arkamızdaki
araç da duramadı ve o da bize çarptı ve biz arada sıkıştık. Bu da bizi biraz sarstı tabii.

Buna rağmen geziye devam ettik ve günün geri kalan kısmında fazlasıyla eğlendik.
Ankara'ya kar ne zaman düşer bilmiyorum ama biz orada kendisiyle biraz hasret giderdik.

Geziyi düzenleyen ANDOFF ekibine çok teşekkür ediyorum. O kadar aracı konvoyda yönetmek
zor olmasına karşılık onlar bunu özveri ile başardılar. Herkese tekrar teşekkürler.....

Bu geziyi organize eden ve katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum .Kaza yapan arkadaşlarada geçmiş olsun.Bu gezinin en kısa zamanda tekrarı temennisiyle ....

Kaza geçiren arkadaşlara geçmiş olsun, görüntüler için teşekkürler.

Geçmiş olsun arkadaşlar. Herşeye rahmen eglenmenize sevindim.

güzelbir gezi oldu ancak araç fazlalığından biraz yavaş ilerledik

P1050150.jpg

Arkadaşlar geçmiş olsun, yinede eylenceye gölge düşürmemiş ya en iyi tarafı o sadece maddi hasar :-\
Canlı bir ateş göremedim ne yaptınız dumandanmı ısındınız ;D canlı fotoğraflar yoldamı ???
Arkadaşlar işaret koya, koya, mesaj ata, ata, bihal kestane kebap acele ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR