Andoff ve Gezenbilir "Kara Merhaba Gezisi" (17 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 104
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,357

Etiketler

Ynt: Andoff ve Gezenbilir "Kara Merhaba Gezisi" (17 Ocak 2010)

Dönüşler başlamış bir çentik de ben atayım bu arada kazasız belasız dönüşünüze sevindim evlatsal sorunlar nedeniyle katılamamıştım görsellerle katılmış kadar olurum sanırım

Çaktırmadan emekli mi oldum ne ben bu işten ;D ;D ;D

sedat abi öncelilkle hoş geldin. geziye gittiniz galiba hani bana haber verecektin. :-[ :-[

Resimleeeeeeeeeerrrrrrrrrr ;D

PICT1413.jpg

PICT1414.jpg

PICT1415.jpg

PICT1416.jpg

PICT1417.jpg

Bunlarda son resimler güzel bir gün geçirdik.Sadece Mustafa'nın ve Kezban'ların karıştığı kaza bizi üzdü.Birde Alp ve Serdar'ın yan yatmalarına endişelendik ama önemli olan kendilerine birşey olmasın kaportadır çekiçle düzelir nasıl olsa.Emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederiz.

PICT1435.jpg

PICT1436.jpg

PICT1437.jpg

PICT1438.jpg

Güzel bir etkinlik kaza geçiren arkadaşlara geçmiş olsun.Cana gelmeyip mala gelsin.

Merhaba arkadaşlar bazı aksilikler olmasına rağmen sağ salim evimize döndük.
Her zamanki gibi bol eğlenceli,ve paylaşımlı bir gezi oldu. Uzun zamandır böylesine
yoğun bir kar görmemiştim. Kızımda kar yağmasını çok istiyordu gezide ençok çocuklar
eğlendi. Bu kadar eğlenceye rağmen bu gezinin bize maliyeti ön ve arka tampon,
biraz gerilim ve 4 adet tekerleğe mal oldu. (Lastikleri değiştirmenin şart olduğunu anlamış
olduk). Kezban ve ailesinden sebep olduğumuz sıkıntıdan dolayı tekrar özür dileriz.

Bu arada bizim tekerleğin birine çivi batmış ve patlak tekerlek ile gelmişiz. Eve gelince
farkettik ve Mustafa yaptırmaya gitti.

Alfonse ve Serdar'a da tekrar geçmiş olsun.....

etezel' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar bazı aksilikler olmasına rağmen sağ salim evimize döndük.
Her zamanki gibi bol eğlenceli,ve paylaşımlı bir gezi oldu. Uzun zamandır böylesine
yoğun bir kar görmemiştim. Kızımda kar yağmasını çok istiyordu gezide ençok çocuklar
eğlendi. Bu kadar eğlenceye rağmen bu gezinin bize maliyeti ön ve arka tampon,
biraz gerilim ve 4 adet tekerleğe mal oldu. (Lastikleri değiştirmenin şart olduğunu anlamış
olduk). Kezban ve ailesinden sebep olduğumuz sıkıntıdan dolayı tekrar özür dileriz.

Bu arada bizim tekerleğin birine çivi batmış ve patlak tekerlek ile gelmişiz. Eve gelince
farkettik ve Mustafa yaptırmaya gitti.

tekrar çok geçmiş olsun ebrucum...

Arkadaşlar kaza geçiren herkese geçmiş olsun.Araçlarınızdaki hasar için üzüldüm ama sizlerde herhangi bir sağlık problemi olmaması sevindirici.

34Hakan' Alıntı:
Arkadaşlar kaza geçiren herkese geçmiş olsun.Araçlarınızdaki hasar için üzüldüm ama sizlerde herhangi bir sağlık problemi olmaması sevindirici.

Tonguç ve okşanı kulaklarımız aradı epey:smiley:)))))))belirtmek isterim:smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR