ANAKAMP İnönü Yaylası'nda

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mycamper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,291

Etiketler
Ynt: ANAKAMP İnönü Yaylası'nda

fsirin' Alıntı:
Evet Haldun güzel bir geziydi.

Seçtiğin bütün fotoğraflar da benim çektiklerim galiba. ;D ;D

Zamanında NivaTr ye yüklediğim fotolar Ferhat...
Bugün orayı gezerken denk geldim, dedim bu topiğe de ekleyeyim...
Özdalın yüklediği senin çektiğin fotolar topikte görünmüyor bende... ???

güzel bir gezi olmuş yeni farkına vardım paylaşım için teşekürler.

taiga' Alıntı:
Zamanında NivaTr ye yüklediğim fotolar Ferhat...
Bugün orayı gezerken denk geldim, dedim bu topiğe de ekleyeyim...
Özdalın yüklediği senin çektiğin fotolar topikte görünmüyor bende... ???
Bunlar benim çektiğim fotolar. :smiley: ;D
Eskiden gezenbilir'e doğrudan fotoğraf eklenemiyordu. Ayrı sitelere koyup link konuyordu. Zamanla onun için silinmiştir.
Bu güzel geziyi bize anımsattırdığın için teşekkürler Haldun. :smiley:
Havalar ısındıkça benim de yaylaya gidesim geliyor artık. :smiley:

Daha iki akşam önce bu gezilere göz atıp eski anıları canlandırmıştım. Tabii ben geziye katılamamıştım ben izlerken, hissettiklerimi hatırlayıp hayıflandım...

fsirin' Alıntı:
Bunlar benim çektiğim fotolar. :smiley: ;D
Eskiden gezenbilir'e doğrudan fotoğraf eklenemiyordu. Ayrı sitelere koyup link konuyordu. Zamanla onun için silinmiştir.
Bu güzel geziyi bize anımsattırdığın için teşekkürler Haldun. :smiley:
Havalar ısındıkça benim de yaylaya gidesim geliyor artık. :smiley:

Senin fotolar üstad...

O zaman yanılmıyorsam ya ziple yolladıydın yada foruma gönderdiydin, bende bizim nivatr forumuna yüklediydim...

Mayıs ayında bir İnönü yapmak farz oldu diyorsun... ;)

Bu arada 30 nisanda Gökbilim tayfası Tırnova ya gözleme gelecek, sende düşünüyor musun? ( Ben o hafta sonunu Tırnova aktivitesine ayırdım, her zaman bir sürü 10" lik havan topunu birarada bulamam :D )

taiga' Alıntı:
Senin fotolar üstad...
O zaman yanılmıyorsam ya ziple yolladıydın yada foruma gönderdiydin, bende bizim nivatr forumuna yüklediydim...

Bu arada 30 nisanda Gökbilim tayfası Tırnova ya gözleme gelecek, sende düşünüyor musun? ( Ben o hafta sonunu Tırnova aktivitesine ayırdım, her zaman bir sürü 10" lik havan topunu birarada bulamam :D )
Sendeki fotoğraflar 1024x768'dir. O zaman biraz kücültüp rapid'e zipleyip koymuştum. ;)

İlk fırsata bir yayla gezisi yapalım. :smiley: Artık kısmet ne zaman uygun olursa. ::smiley:

Gökbilim forumunu takip etmedim. Uygun olursak niye olmasın. Bizim için biraz uzun bir yol ama bir iki gün kaytarabilirsem olabilir. :smiley:

Tırrrrnova'ya aynı müzisyen yine gelecek mi acaba onu merak ediyorum? ;D Karanlıkta göremedik ama plakasını almış mıydık?

taiga' Alıntı:
Senin fotolar üstad...

Uyanın kış uykusundan Mayıs geçti

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,037
Kayıtlı Üye Sayımız
166,785
Kaydolan Son Üyemiz
Tbrk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR