Zamanında NivaTr ye yüklediğim fotolar Ferhat...
Bugün orayı gezerken denk geldim, dedim bu topiğe de ekleyeyim...
Özdalın yüklediği senin çektiğin fotolar topikte görünmüyor bende... ???
Zamanında NivaTr ye yüklediğim fotolar Ferhat...
Bugün orayı gezerken denk geldim, dedim bu topiğe de ekleyeyim...
Özdalın yüklediği senin çektiğin fotolar topikte görünmüyor bende... ???
Bunlar benim çektiğim fotolar. ;D
Eskiden gezenbilir'e doğrudan fotoğraf eklenemiyordu. Ayrı sitelere koyup link konuyordu. Zamanla onun için silinmiştir.
Bu güzel geziyi bize anımsattırdığın için teşekkürler Haldun.
Havalar ısındıkça benim de yaylaya gidesim geliyor artık.
Daha iki akşam önce bu gezilere göz atıp eski anıları canlandırmıştım. Tabii ben geziye katılamamıştım ben izlerken, hissettiklerimi hatırlayıp hayıflandım...
Bunlar benim çektiğim fotolar. ;D
Eskiden gezenbilir'e doğrudan fotoğraf eklenemiyordu. Ayrı sitelere koyup link konuyordu. Zamanla onun için silinmiştir.
Bu güzel geziyi bize anımsattırdığın için teşekkürler Haldun.
Havalar ısındıkça benim de yaylaya gidesim geliyor artık.
O zaman yanılmıyorsam ya ziple yolladıydın yada foruma gönderdiydin, bende bizim nivatr forumuna yüklediydim...
Mayıs ayında bir İnönü yapmak farz oldu diyorsun...
Bu arada 30 nisanda Gökbilim tayfası Tırnova ya gözleme gelecek, sende düşünüyor musun? ( Ben o hafta sonunu Tırnova aktivitesine ayırdım, her zaman bir sürü 10" lik havan topunu birarada bulamam )
Senin fotolar üstad...
O zaman yanılmıyorsam ya ziple yolladıydın yada foruma gönderdiydin, bende bizim nivatr forumuna yüklediydim...
Bu arada 30 nisanda Gökbilim tayfası Tırnova ya gözleme gelecek, sende düşünüyor musun? ( Ben o hafta sonunu Tırnova aktivitesine ayırdım, her zaman bir sürü 10" lik havan topunu birarada bulamam )