deko' Alıntı:Selam bende göksuevlerinde oturuyorum.Kartopunda yeşil 88 RRC.
Görüşmek dileğiyle..
mertozzy' Alıntı:selamlar, galiba sizin aracı gördüm ben sitede...
deko' Alıntı:Bazı günler çok özlediğimde işe giderken ve hafta sonrları kullanıyorum.Siz yaratıcı anaokulunun arkasındaki cadedemisiniz?
gece köpeği dolaştırırken görüyorum arabayımertozzy' Alıntı:evet... göksu marketin sokağında....
Merhaba Kerem bey, evet tomsfed in sokağının diğer ucunda oturuyorum.Beğendinize sevindim.Gerçekten özel bir araba.88 model ve henüz 57000 milde.Ben standart olarak offroad a kendim hazırladım.Yapılacak bir kaç iş daha var arabanın üzerinde.Ama şu an bile müthiş keyifli bir offroad ve kamp aracı durumuna geldi.kerem0642' Alıntı:Demir bey sanırım ben görmüştüm sizin arabanızı ve incelimiştim uzunca bi süre. mio navigasyon vardı sanırım(galiba 5"). yanılmıyosam sizin arabanızdı. ve çok dikkatimi çekmişti. 0km RRC dedim içimden o kadar güzel ve temiz görünüyodu. bu arada ben Ankaradayım sizin evin az ilersinde TOSFED e gelmiştim o zaman görmüştüm.
demekki hayatımdaki bi ilki yaşamışım 57000 mil de RRC hiç görmemiştim.deko' Alıntı:Merhaba Kerem bey, evet tomsfed in sokağının diğer ucunda oturuyorum.Beğendinize sevindim.Gerçekten özel bir araba.88 model ve henüz 57000 milde.Ben standart olarak offroad a kendim hazırladım.Yapılacak bir kaç iş daha var arabanın üzerinde.Ama şu an bile müthiş keyifli bir offroad ve kamp aracı durumuna geldi.
İyi günler dilerim.