Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vayy bana Tugay sarı şimdi kahverengi olan levhaları kacırmayan, tarih hastası tugay sen bu memleketi boşa dolaşmışın o yedi uyurları ilk defa görüyorum ellerinize sağlık artık iyice anlaşıldıki bu site sayesinde bu vatanı birdaha karışlamak lazım...teşekkürler
Merhaba tugay abi . gezerek öğrenmenin ve bilmenin doyumsuzluğu insanın her seferinde yeni yerler keşfetmesini tetikliyor . bu bazen önceden gezmiş oldugumuz yerlerin gör mediğimiz yada fark edemediğimiz tarihi ve coğrafi güzelliğini fark etmemizi sağlıyor . siz yıllardır bu memleketi gezip dolaşan biri olarak keşfetmenin görerek öğrenmeni ve anlamanın güzelliğini yaşamış bir insansınız. bu güzellikleri yapacağınız karavanınızla dahada keyifli yaşamanızı diliyorum .
Yunan Ordusu’nun Afyon’da yenilgiye uğramasından sonra bilindiği üzere İzmir’e doğru kaçanlar önlerine gelen silahsız erkek, kadın, çocuk demeden önüne geleni katletmeye başlamışlardır.
Akşam yalklaşırken yavaş yavaş datça'ya doğru gidiyoruz manzara güzel. gece datçada konaklıyoruz ertesigün öğleden sonra tabiki haliyle aynı yoldan tekrar marmarise geliyoruz.