Anadolu Gezimiz 2011//2012 ( gez-bil )

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustang 68 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,872

Etiketler


kırkınca-kirkince - çirkince - derken şirince . şirince hakkında geniş bilgiyi elbette nette bulabilirsiniz.benim yorumum görsellerden ve eğitimdeki durumundan ibared .









 

Vayy bana Tugay sarı şimdi kahverengi olan levhaları kacırmayan, tarih hastası tugay sen bu memleketi boşa dolaşmışın o yedi uyurları ilk defa görüyorum ellerinize sağlık artık iyice anlaşıldıki bu site sayesinde bu vatanı birdaha karışlamak lazım...teşekkürler
 



Merhaba tugay abi . gezerek öğrenmenin ve bilmenin doyumsuzluğu insanın her seferinde yeni yerler keşfetmesini tetikliyor . bu bazen önceden gezmiş oldugumuz yerlerin gör mediğimiz yada fark edemediğimiz tarihi ve coğrafi güzelliğini fark etmemizi sağlıyor . siz yıllardır bu memleketi gezip dolaşan biri olarak keşfetmenin görerek öğrenmeni ve anlamanın güzelliğini yaşamış bir insansınız. bu güzellikleri yapacağınız karavanınızla dahada keyifli yaşamanızı diliyorum .
 




Cok haklısın. Bu arada şirince,de adım atacak yer kalmamış malum maya takvimi olayı...
 





Yunan Ordusu’nun Afyon’da yenilgiye uğramasından sonra bilindiği üzere İzmir’e doğru kaçanlar önlerine gelen silahsız erkek, kadın, çocuk demeden önüne geleni katletmeye başlamışlardır.







 





Ynt: Anadolu Gezimiz 2011//2012 ( gez-bil )

Akşam yalklaşırken yavaş yavaş datça'ya doğru gidiyoruz manzara güzel. gece datçada konaklıyoruz ertesigün öğleden sonra tabiki haliyle aynı yoldan tekrar marmarise geliyoruz.