Ynt: Ambulans Tipi Land Rover Defender 110 Binek Olur mu?
Ahmet abi merakımdan soruyorum,
bir ara 75 sonrası VW T2b lere heves etmiştim, birkaç VW minibüsü olan arkadaşım alacağın aracı günümüz prosedürleriyle projeyle çevirebileceğin en avantajlı ruhsat tipi yanları camlı kapalı kasa kamyonet olacak demişti. Camper karavan ruhsatı yapamıyor muyuz dedim, camper olabilmesi için araçta ABS vs vs ekleyemeyeceğin donanımlar isteniyor dedi, eskiden geçmişse devam eder, geçmediyse şu an geçiremezsin dedi, camperlarda nasıl bilmiyorum ama kamyone-minibüs ruhsatın hem vergi sigorta hem de her sene vize olayı beni soğutmuştu ..
Ve bir dönem de mk5 dizel tek kapı fiestalara çok heveslenmiştim, onları da can olanlardan alıp yanlara cam arkaya koltuk atıp projeyle hususi binek araç yapabilir miyim diye araştırdım, onu da yapabileceğim en iyi şeyin camlı van olacağı söylendi, her sene vize ve kamyonet tarifesinden vergi ödenmesi durumu geçerli kalacak şekilde..
belki Ahmet abi sen aracına karavan ruhsatı aldıktan sonra prosedür değişmiş olabilir, bu başlıkta yazalım isterseniz bu ruhsat konusuyla ilgili gelişmeleri..
selamlar