Amatör Telsizcilik Sınav Yerleri ve Tarihleri - 2009 (A ve B Sınıfı)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,160
Ynt: Amatör Telsizcilik Sınav Yerleri ve Tarihleri - 2009 (A ve B Sınıfı)

kopya çekmeye meyillenmeyin sakın yakalanırsanız hem sizin hemde kopya istediğiniz kişinin kağıdı alınır. 1sezon daha beklersiniz.
:smiley:

Etiketler

Bugün güzel bir gün. Allah hepimize zihin açıklığı versin. Haydi bakalım sınava arkadaşlar ;)

arkadaşlar benim bu gün tesadüfen haberim oldu. sınavı kaçırdık yani. fakat bir sonraki sınav tarihini bilen varsa ,yazarsa sevinirim. herkese başarılar.kolay gelsin.

reha bey on line gördüm sizi sınav umarım başarılı geçmiştir.

Selamlar,
sinav fena gecmedi aslinda, ama sonuçlar belli değil idi (ne zaman belli olacağını da bilmiyorum) ... Umarım hoca (!) bırakmaz.. Bilindiği üzere, öğrenci iyi not alır, hoca ise kırık not verir ;-) selamlar, reha

Selamlar,
sinav sonuclari:

http://www.tk.gov.tr/Basin_Duyurular/Duyurular/sinav-sonuclari/telsizcilik_sinav_sonuclari.htm

adresinde aciklaniyor.. Ama maalesef suana kadar sadece izmir ve samsun aciklanmis.. herkese iyi gunler dilerim, reha

Arkadaşlar mehaba

İstanbul'dan Sınavı Kazananlar

Ufuk SARNIK (B)
Sedat AÇIL (B)
Mert KİĞILI (B)
Reha YURDAKUL (B)
Melih MENASE (B)

Selam Ufuk,
nasıl öğrendin yahu? zira, 2 arkadaşımla birlikte girmiştim hatırlarsın .. onların sonucunu nasıl öğrenebilirim acaba?? iyi akşamlar, reha

Saat 17:30 civarında tk'da idik rica ettik sağolsunlar kırmadılar. Tanıdıklarımızın sonuçlarını öğrendik engeç yarın yada öbürgün yayınlanır ;)

ufuk' Alıntı:
Arkadaşlar mehaba

Ufuk SARNIK (B)
Sedat AÇIL (B)
Mert KİĞILI (B)
Reha YURDAKUL (B)
Melih MENASE (B)

yaw Ufuk kan beynime sıçradı bi an adımı listede göremeyince,
istanbul dan katılanlar yazısını sonradan gördüm....

neyse sonuç için biz bekleyeceğiz bi kaç gün sanırım,

Mesut hocam,
maalesef sınavda çok haberleşemedik.. ama eminim sizler de kazandınız.. zira, sizler çok ciddi hazırlanmıştınız bizlere nazaran.. görüşmek dileği ile, reha

reha' Alıntı:
Mesut hocam,
maalesef sınavda çok haberleşemedik.. ama eminim sizler de kazandınız.. zira, sizler çok ciddi hazırlanmıştınız bizlere nazaran.. görüşmek dileği ile, reha

abi sayende olacak eğer olduysa,
benim açımdan sınava hazırlanma safhası bie çok faydalıydı,
unuttuklarımı tekrar hatırladım ve bir çok yeni bilgi öğrendim,
izmit te aynı zamanda sitemizin de üyesi olan Gölcük trac şube başkanı Umut (umutkaptan) arkadaşım sınav öncesinde kurs düzenlemişti,
kurs sırasında gönderdiğin kitaplardan da yararlandık,
hem sana hemde Umut kardeşime tekrar teşekkür ederim.

selamlar.

sınavı kazanan TB istasyonlarına hayırlı olsun, 73.ler..

Sınavı kazandıktan sonra lisansınız başvuru esnasında verdiğiniz ikametgah belgesindeki adrese gidiyor haberiniz olsun.
Ben öyle bir sorun yaşamıştım adresle ilgili. Posta yoluyla tahahhütlü olarak geliyor.

Ufuk SARNIK (B)
Sedat AÇIL (B)
Mert KİĞILI (B)
Reha YURDAKUL (B)
Melih MENASE (B)
Özgür KARAÇAYLI (B)

ARKADAŞLAR SINAV SONUCUNU ÖĞRENENLER LÜTFEN KENDİLERİNİ LİSTEYE EKLESİNLER

Şimdilik sınav sonuçlarını TK'ya telefon edip sıra numaranızı söyleyerek öğrenebilirsiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri