Herkese selam uzun süreden beri bu işi kafama takmış idim ama nedense üzerine tam manasıyla düşememiştim. Burhaniyede müşterim 25 senedir trac üyesi beni tabiri caizse gaza getirip duruyor.Siz değerli arkadaşlarımdan da yorum ve yardım beklerim
alakanıza çok teşekkür ederim izmirde bana yardımcı olacak dostların methini duyudum zaten illaki yardım talep edicem biraz karmaşık geldi bana yabancı olduğum bir konu olduğundan olsa gerekmountaineer16' Alıntı:merhaba.
bende yeni bir amatör telsizci olarak söylebilirim ki mutlaka almalısınız belgenizi izlediğim kadarıyla çok güzel dostluklar oluşuyor ve belki gün gelir bir insanın hayatını kurtarabilirsiniz Allah göstermesin siz zorda kaldığınızda sizi o zorluktan sahip olduğunuz telsiziniz kurtarabilir.
kıyı emniyetin sitesini takip edin büyük ihtimalle ocak ayında bir sınav olacak ona başvurun.
çalışmak için gerekli dökümanların hepsi sitede mevcut. ayrıca TRAC şubelerine gittiğinizde size yardım etmek için kendini parçalayan onlarca insanla karşılaşıcaksınız.yani mutlaka alın ve
TB3DSG 73ler.
adb belgesi nedir ayrıntı verirmisiniz hocamaslan28' Alıntı:Bende bekliyorum sınavları ADB belgem var fakat bu belgeninde olması gerekiyormuş
Ben aradım mart ayında açıklanacak mayısa sınav olacak demişti yetkili kişi bana
adb belgesi nedir ayrıntı verirmisiniz hocamaslan28' Alıntı:Bende bekliyorum sınavları ADB belgem var fakat bu belgeninde olması gerekiyormuş
Ben aradım mart ayında açıklanacak mayısa sınav olacak demişti yetkili kişi bana
yengeç' Alıntı:alakanıza çok teşekkür ederim izmirde bana yardımcı olacak dostların methini duyudum zaten illaki yardım talep edicem biraz karmaşık geldi bana yabancı olduğum bir konu olduğundan olsa gerek
linkten adresinizi kaydettim en kısa zamanda yanınıza uğruycam alakanıza teşekkür edrimorhancengizk' Alıntı:Buca yakınlarındaysanız, yada bu taraflara yolunuz düşer ise işyerimde hem detaylı bilgi veririm, hemde bizzat sizi telsizci arkadaşlarla isterseniz konuşturabilirim.
Adresimi link'tedir: http://www.karadenizavmarket.com/index.php?id_cms=6&controller=cms
Selamlar