Amatör Telsiz Sınavı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 88
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,264
Ynt: Amatör Telsiz Sınavı (1 Mayıs 2007)

Iceman®' Alıntı:
Eskişehirde Kenan Demirtaş'a TA2JA , Behiç Sipahioğlu liderime TA2EV, Lütfü Borozan abime TA2RL çok selamlarımı iletirsen sevinirim. 2001de eskişehire havacılık okulu sınavlarına gittiğimde çok yardımcı olmuşlardı. Kenan abi dükkanında ağırlamış, Behiç liderim ve Lütfü abim işini gücünü bırakıp ilgilerini eksik etmemişlerdi.
Tabi TA2HO Hilmi Bey'in telsizden bana akatardığı güzel bilgileri ise asla unutamam.
Görürseniz selamlarımı iletirseniz çok memnun olurum.
ta1cmb
İbrahim ;)

Diğerlerinbi Tanımıyorum Ama Hilmi Abiyi ( Hilmi OKUR)Tanıyorum .Trac Eskişehirin Eski Başkanı Aynı Zamanda bizim Okulda Çalışıyor. bizim telsizlerle ilgili her türlü konuda bizleri aydınlatıyor ve bu işi bize sevdıren birisi. selamınızı iletirim ibrahim abi ...

Etiketler

Yarın sınava giriyorum dua edin ;D ;D öss de bu kadar heyecan yapmamıstım ;D ;D ;D

İşte sitenin kalıplarını yıkan ve sınava giren biri ;D Başarılar aslan ;D ;D ;D

Valla abı arkadası aradım sınav yarın sabahın köründeymıs umarım uyanabılırım ama hıc zannetmıyorum

Ahh uleyn ahh nedır bu telsız sınavından cektıgımız UYANAMADIM yaws. saat 07:00 ee kadar dayandım ama sonra yummusum gozlerımı dırek gıdecektım sınava.

valla sırf gelenek bozulmasın dıe zaten.;D ;D yok yaaa bu behbatsızlıgı yıkmam gerekıyor site adına

olan 800 krş ma oldu ne zahmetler cekmıstım o parayı vermek ıcın ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

SON KONULAR

Geri