Amanoslar Yukarı Zorkun ve Aşağı Zorkun Yaylaları Yürüyüşü (13 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasarergun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,938

Etiketler
Ynt: Amanoslar Yukarı Zorkun ve Aşağı Zorkun Yaylaları Yürüyüşü (13 Şubat 2010)

kömür çukuru köyü civarlarına bu kış iki tane geyik yavrusu bırakmışlardı malesef bizim insanımız işte ocak sonlarında ben ordayken birini KATLETMİŞLERDİ.diğerinide biz gördük umarım şu anda yaşıyordur..... :mad:

mete' Alıntı:
Gelirsen görüşelim sani dağları gezdireyim biraz nostalji yaşa

Zorkun yaylasını görünce bende atladım ama biraz geç kalmışım..))) Bende Osmaniye'liyim. Uzun zamandır Zorkun yaylasına çıkmıyordum. 4 sene önce gittiğimde hatırladığımdam çok daha kötü yapılaşma ile karşılaştım..Yaylalıktan çıkmış şehir olmuş..Keşke hiç görmeseydim, hafızamdaki yayla tadı kalsaydı..

tanju31' Alıntı:
kömür çukuru köyü civarlarına bu kış iki tane geyik yavrusu bırakmışlardı malesef bizim insanımız işte ocak sonlarında ben ordayken birini KATLETMİŞLERDİ.diğerinide biz gördük umarım şu anda yaşıyordur..... :mad:

Avcılığı savunan ve uçana kaçana sıkan ve sıkanları da savunan arkadaşlara duyurulur. Biliyorum onlar avcı değil diyecekler ama durum da ortada...

Gösterdiğiniz yerlere yayla evi yapmazlarsa iyi. ;D Zorkun yayla olmaktan çıktı şehir gibi büyüyor çünkü :smiley:

ama güzeldir Zorkun. gittiğiniz tarihlerde de çarşısında bir kasap bir tane de fırın açık oluyormuş sanırım. kışın ortasında bile.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR