Amanoslar Kisecik Nato Radarı Off-Road Gezisi (15 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasarergun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,062
Ynt: Amanoslar Kisecik Nato Radarı Off-Road Gezisi (15 Mart 2009)

Hocam her hafta maşallah çok hızlısınız. Bu arada yazın bizim grubu toplayıp sizin oralara geleceğiz. Kamp atılacak güzel manzaralı yerler ve çetin offroad yapılacak hatta geçilemeyecek yerler arıyoruz bilginiz olsun. Öyle ki geçemeyince dönüp asfalta çıkış imkanımız olmasın.

Etiketler

Yaşar hocam güzel gezi olmuş maceralı geçmiş selamlar ::smiley:

Fotoğrafları heyecanla izledim her an bir şey olabilir diye korkudan, lastikler biraz yetersiz gibi geldi bana.
Şükürler olsun sorunsuz bitirmişsiniz gezinizi, tabiiki alınan keyif muhteşemdir :smiley:
Paylaşım için teşekkürler.

Yaşar Hocam haftayı yine boş geçmemişşiniz, elinize sağlık. ;)
Ancak görünen şuki giderek şartları daha agırlaştırıyorsunuz, size Lastik, Vinç ve yüksetme öneriyorum, çok rahat edersiniz. ;)

ilk etapta lastik şimdilik bir caraskal sonra tampon ve vinç yükseltme de abartmadan yapılacak
bir de kilit lazım arkada tarafa öne de lsd olsa tadından yenmez de şimdilik uzak
bu arada kazma ile kar atmaktan yorulmuştum arabanın arkasına bir kürek aldım az önce böylece nacak çapa ve küreğimiz oldu :D

hocam gezi mükemmel hava şartları çok uygun yakışır sana

Zevkle izledim her kareyi ellerinize sağlık
antakya civarına gelmeyeli çok oldu özledim tabi
özel bir ricam olacak harbiyenin denk gelirse biriki resmini koyabilirseniz
çok mutlu olurum tabi orayıda benzetmediyseler
İzmirden sevgilerle.

Sevgili Nİvacı şimdi harbiyenin son halini buraya koyup da hayallerinizdeki harbiyeyi tarumar etmeyeyim. Dün hanım istedi diye harbiyedeydim adeta çöplük haline gelmiş dünya güzeli yeri görünce girdim küfrettim çıktım küfrettim sonra da yılda 1 defa bile burayı ziyaret etmenin bana fazla geldiğini pisliğin bana battığını hatırladım.

Antakyadan Saygılarla

teşekkür ederim önce ilgine sonrada duyarlılığınıza,
grup arkadaşlarınıza ve size atraksiyonlu geziler diliyor
bağlı olarakta paylaşımları bekliyorum. sağlıklar,sevgiler.

Gercekten bu suzukı grubunun gezılerı ve fotoları muhtesem... bol keyıflı nıce gezılere dıyorum.. saygılar

çok güzel fotolar. paylaşımınız için teşekkürler.

Kış ayları geride kaldı. Ne yazıkki, tüm kış boyunca 15-Mart-2009'daki karın yarısını bile göremedik. YİNE de Mart'ın 15'inde bile bu kadar olabiliyorsa 10-15 gün kadar ümidimi koruyabilirim. ANCAK hava zaman zaman yağmurlu olsa da, yüksek sıcaklık kar açısından hiç ümit vermiyor hala.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR