Amanoslar Kazıklı Yaylası Off-Road Gezisi (19 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasarergun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,410

Etiketler

Ynt: Amanoslar Kazıklı Yaylası Off-Road Gezisi (19 Nisan 2009)

BEN HATAYIN BU KADAR GUZEL OLDUGUNU BİLMİYORDUM ELLERINIZE SAGLIKYAŞAR HOCAM ÇOK GUZEL BİR GEZİ OLMUŞ.....(BEN HATAYLIYIM AMA....:(

tanju31' Alıntı:
BEN HATAYIN BU KADAR GUZEL OLDUGUNU BİLMİYORDUM ELLERINIZE SAGLIKYAŞAR HOCAM ÇOK GUZEL BİR GEZİ OLMUŞ.....(BEN HATAYLIYIM AMA....:(

Tanju Bey dışardan gelenlere Hatay'ı bilmediklerinden dolayı anlatmak kolay ama Hatay'lıların gözünde dünyanın en yeşi,l en bozulmamış, en güzel yeri harbiye olduğundan (bence harbiye 2 P ile özetlenebilir suların içinde sağda solda heryerde bulunan Poşet ve Pet Şişe) başka yerlere bakma gereği duymuyorlar en büyük üzüntüm de budur. Aslında buradaki resimler en çirkin yerlerden çekilmiş resimlerdir. Amanosların kuzeyini görmeden Hatay'ın güzellikleri anlaşılamaz ve anlatılamaz.

HOCAM ŞU OKULU Bir bitireyım hatayın altını üstüne getiricem kısmetse az kaldı....yaşımız genç ALLAH ömür verdikçe gezmeye çalışacagız umarım birgün sizinle tanışma fırsatım olur selamlar

Yaşar bey bu gidişle Hatayda tekerinizin değmediği yer kalmayacak negüzel dağda olmak doğayla olmak kutlarım sizleri paylaştığnız için tşk

hasancolakefe' Alıntı:
Yaşar bey bu gidişle Hatayda tekerinizin değmediği yer kalmayacak negüzel dağda olmak doğayla olmak kutlarım sizleri paylaştığnız için tşk

Çok teşekkürler

ancak benim ayağımın basmadığı yer çok azdır

arabayla yeni gezmeye başladım ama arabayla gezmeye başladığımda fotoğraf makinam da var dı aslında kamplı 3 günlük transamanos etkinliklerinde makinam olsaydı süper malzeme çıkarıd

hem arabayla gezmek o kadar da zevkli değil asıl güzel olan yürüyerek gezmek

yasarergun' Alıntı:
Bünyamin Bey ben genel itibari ile yerleşim yeri olan yaylalara gitmiyorum çünkü şehirden farkı kalmadı oraların. Yakında bazı sorunlar hallolsun mersin tarsus osmaniye adana gaziantep ve hatta sanırım kimse yok ama kahramanmaraştan da katkı alarak amanoslarda bir gövde gösterisi yapmak niyetindeyim. umarım beklediğim gelişmeler olur da 2009 yazında yaparız yoksa 2010 yazını bekleyeceğiz.

Kenan Hocam biz size teşekkür ederiz yoksa bu hafta tembel tembel yatacaktık sayenizde gittik oraya
Yaşar hocam dediklerinize katılıyorum kolayca ulaşılabilen yerleri malesef kaybettik.Bazen 2000 mt yükseklikte bile hertürlü tahribata rastlıyoruz insanımızı bu konuda bilinçlendirmemiz lazım tabi devletimizide malumunuz AMİK GÖLÜNÜN KATİLİ D S İ dir siyasilerin ve onların kararlarıyla gölümüzü kaybettik.Hatay dışında ki gezilerinize de katılmak sizleri daha önce gezdiğim yerlere götürebilirim ADANA BÖLGESİNDE Aladağlar Cocak deresi Alman pınarı ÇAKIT deresi Taş durmaz kayseri bölgesinde KAPUZ şelaleleri Maraş bölgesinde FIRNIZ yaylası Tabi bizim fırnızla aynı isim SIR barajı civarlarını daha önce gezmiştim tavsiye ederim mutlaka gitmeli ve görmelisiniz kısmet olursa bu yaz 1 haftalık çadırlı bir geziyi Adana Kayseri niğde arasındaki DEMİR KAZIK dağı zirvelerine ve Buzul göl civarına yapacağız inşallah raporlarını beğeninize sunarım selamlar geziniz çok güzel olmuş.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR