Amanoslar Alahan Fırnız Kartalalanı Kazıklı Gülderen Off-Road Keşif Gezisi (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasarergun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,679
Ynt: Amanoslar Alahan Fırnız Kartalalanı Kazıklı Gülderen Off-Road Keşif Gezisi (8 Mart 2009)

çok güzel bir gezi, keyif aldığınız belli yaşar bey.Gezilerinizin ve paylaşımlarınızın devamını dileriz

Etiketler
Ynt: Amanoslar Alahan Fırnız Kartalalanı Kazıklı Gülderen Off-Road Keşif Gezisi (8 Mart 2009)

Bu arada bizim ekip pert :D :D :D ekipten tek mesaj yok
dün akşamdan sonra 15 saat uyuyan olmuş :smiley:
ekipten ilk mesaj atana bir sıkımlık diş macunu verilecektir :D
[/quote]

Selam Yaşar Hocam ben Arsal ; hani şu ekipteki en yeni (çaylak desek daha doğru :D ) olan....
Valla o akşamdan daha internete bakmaya başladım ama bir aktivasyon sınavı var ki sitenin .... ;)
Bu işlere meraklı ama tecrübesiz biri olarak offroad anlamında ilk gezimi gerçekleştirdim şükür...
İnşallah hevesli biri olarak devamını getirmek istiyorum . Hele mangal başındaki fıkralar pek hoştu...
Herkese selamlar , görüşmek üzere
Arsal ACARBAŞ

nrş' Alıntı:
Selam Yaşar Hocam ben Arsal ; hani şu ekipteki en yeni (çaylak desek daha doğru :D ) olan....
Valla o akşamdan daha internete bakmaya başladım ama bir aktivasyon sınavı var ki sitenin .... ;)
Bu işlere meraklı ama tecrübesiz biri olarak offroad anlamında ilk gezimi gerçekleştirdim şükür...
İnşallah hevesli biri olarak devamını getirmek istiyorum . Hele mangal başındaki fıkralar pek hoştu...
Herkese selamlar , görüşmek üzere
Arsal ACARBAŞ

Arsal Bey Hoşgeldiniz, ilk gezide bir sıkımlık diş macunu tahsilatını yaparsınız :D
Antakyada her yeri off-road parkuru olan bir yerde bu tür bir etkinliğin şimdiye kadar başlamamış olması kesinlikle anlaşılmaz bir olay ancak geç kalmış olmamız hızlı gidemeyeceğimiz anlamını da taşımıyor. Ayda bir kişi gelse aramıza 2 sene sonra konvoyun arkası görünmez olur.

Bundan sonraki ilk gezideki hedef Kırıkhan-Alan-Değirmendere-Payas geçişi olacak sanırım. Ya da Kisecik-Sarıgöl-Arsuz geçişi de harika olur.

Yaşar Hocam, gezi için tekrar teşekkürler. Ben şimdi lastik bakmaya gidiyorum, sonucu bildiririm (bi daha batmak yok)... :D :D

Ynt: Amanoslar Alahan Fırnız Kartalalanı Kazıklı Gülderen Off-Road Keşif Gezisi

Ben sabah uğradım oraya daha önce ben arabayı aldığımda üzerinde olan yeni 185 65 15 lerin yerine taktığım 195 65 15 leri çıkartıp 225 60 15 lastikler takıldı balans ayarı yapıldı senin takacağın cooper lastikler eğer çamurluklara değmezse harika olacak.

Hocam inceledim,güzel bir parkur bizim zj için.Keşke o gün yollar müsait olaydı da devam edebilseydik gerçekten etkilenmemek mümkün değil.Paylaşım için teşekkürler.Ayrıca yavaş yavaş Hatay Offroad Team oluşmasına sevindim beni de unutmayın lütfen :smiley:

Sizinle de deneyebilrdik parkuru ama o gölde Kenan Bey'in Grand Vitara gömüldü zaten gömülmemesi de mucize olurdu. O kadar yumuşak ki zemin, batmamak imkansız. Biz Kenan Beyi çektik ama sizinle tek araçtık ve en yakın köy en az 7 saat sürerdü yürüyerek. O nedenle yapamadık. Tabi ki siz de dahilsiniz ekibe yakında en az 10 araçla çıkarız derim ben ama kısmet mesele eskilerin deyimiyle kemmiyet değil keyfiyet.

ee kolay degil lastik leen başlar bu işler

çok güzel paylaşım ben burdan izleyerek hazzı hissettim ama bu arada arkadaşlar benimde kenan beyin aracının aynısı grand vitaram var ve bende antakyalıyım sizin takıma beni alırsanız sevinirim bu arada kenan beyn lastik formülünü beğendim şimdiden öle dönüşümlü bişilere bakıyorm

yaralisuskun' Alıntı:
çok güzel paylaşım ben burdan izleyerek hazzı hissettim ama bu arada arkadaşlar benimde kenan beyin aracının aynısı grand vitaram var ve bende antakyalıyım sizin takıma beni alırsanız sevinirim bu arada kenan beyn lastik formülünü beğendim şimdiden öle dönüşümlü bişilere bakıyorm

Cenk Bey seve seve alırız aramıza
kampüse gelince Veteriner Fakültesi'ne beklerim

hocam en kısa zamanda görüşmek üzere ayrıca yakınlarda aracıma uygun bi programınız var mı?

Hocam ay sonuna doğru varsa bişeyler bende katılırım,kısmetse geliyorum bikaç haftaya kadar.Saygılar

Yaşar Hocam valla bir sefer katıldım ama tadı damağımda kaldı. En kısa sürede tekrar size katılmak dileğiyle...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.