Alman Karavanforumdan Alıntılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Akdeniz45 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,390

Akdeniz45

Otelde misafir karavanda evimizdeyiz
Yer
Almanya
Komşu Forumda Neler Var.

Almanya’da karavanla ilgili çok sayıda forum var. Bunlardan Wohnmobilforum üyesi olduğum ve yakından takibettiğim bir forum. Komşuda neler oluyor düşüncesiyle, bizler için ilginç olabileceiğini düşündüğüm bilgileri „Alman Karavanforumdan Alıntılar“ başlığı altında duyurmak istiyorum. Ilk olarak Dethlefs marka eski Fiat karavanını tamir/restore eden bay Ralf Greinert’in resimleriyle başlamak istiyorum. Yapılanlarla ilgili hiç bir açıklama yok ama karavanını kendi yapanlar bir çok şeyi resimlerden de anlayacaklardır diye düşünüyorum.

Karavanla ilgili resimler linkteki -Wohnmobil Sanierung- başlığında.
Projekte: RapidQ,Typo3,IOwarrior, i2c-Bus, USB-Isolator ... und vieles mehr

Etiketler
çok

Ispanya.jpg

Alman karavanforumda sıkça görülen konulardan biriside kış aylarını nerelerde geçirileceğidir. Ara sıra Türkiye’nin de adı geçer ama iki önemli nedenle kış aylarında Türkiye’ye gelenler oldukça az.

Birinci neden Türkiye’de kışı geçirecek kamping olmayışı.

Ikinci neden de karavanı Türkiye’de birakarak geçici olarak Türkiye dışına çıkışın kolay olmayışı. Son yıllarda bazı kolaylıklar var. Araçla iki yıl Türkiye’de kalmak gibi. Araç için iki yıl izin var ama turistler 3 ay kalabiliyor.

Alman karavancıların çoğu kışları geçirmek için Ispanya’yı tercih ediyorlar. Ayrıca Ispanya’dan Fas’a geçenlerde var.

Aşağıdaki linkte (Promobil Karavan Mecmuasından) 15 adet bu konuda çok güzel resim var. Okun üzerine tıklayarak resimleri görebiliriz.
Mit dem Wohnmobil im Süden überwintern: Winter-Fluchten nach Marokko und Südspanien

Paylaşım için teşekkürler Hüseyin bey , bu kış fas'a yaptığım gezide yollarda bir çok karavan görünce keşke buralara bende karavanımla gelseydim dedim. Kışın hava güzel ,ülkede hayat ucuz avrupalı karavancılar bence çok akıllı.

Sayın Akdeniz ülkemizin tanıtımı ve turizimini desteklemesi anlamında çok önemli bir tespitte bulunmuş .
Yapılması geç kalınmış okadar çok eksiklerimiz varki çok çalışmamız lazım çook .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,827
Kaydolan Son Üyemiz
alwaysrentacar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR