ALM - Acmat

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 267
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 96,093

Ynt: ALM/Acmat

Artık kurtarır mı kurtarmaz mı bilemem ama işe yarayacağını bilirim :smiley:
En azından orta differansiyel kilidi, çamura dalacağın bir araçta olmazsa olmazdır.
Araç battığında önden ve arkadan birer tekerin dönüşünü sağlayarak durumu kutarabilir.
Ama Acmat gibi bir aracı silkeleme şansımız pek yok ;D ;D o yüzden çıkarsa kendi gücüyle çıkar yoksa mecbur vinç

dscf8213p1resizewe6.jpg

nadir abiyi daha önce takım elbiseyle gördünüz mü? iyi bakın o zaman bir daha da göremeyebilirsiniz :D

gitti karizma

sedat ; o gün pantalonun arkasına şantiyede kullandığımız tüm yağların(W90,80/90,dişli kutusu yağı,10.nr.kalın yağ)
az da olsa birer parça örneklerini almışım.
Hani BP,Shell,Castrol v.b görseler '' Beyefendi, ürünlerimizi uygun yerinizde bu kadar güzel sergilediğiniz için size bayilik teklif ediyoruz'' diyecekler.
Eeeeeeeeee,ne demişler:
nene gerek,yağlı börek

ama sen kamyondan ne kastettiğimi anlamamışsın :smiley: keşke ben de nadir abi gibi 'kamyoncu' olabilsem ;) otoban gişelerinde 4x4 araçla 2. sınıf araç ücreti ödemek nasıl bir histir tahmin et :D nadir abi bu gidişle ileride 3. sınıf araç ücreti ödeyecek gibi görünüyor ;D

yol' Alıntı:
ama sen kamyondan ne kastettiğimi anlamamışsın :smiley: keşke ben de nadir abi gibi 'kamyoncu' olabilsem ;) otoban gişelerinde 4x4 araçla 2. sınıf araç ücreti ödemek nasıl bir histir tahmin et :D nadir abi bu gidişle ileride 3. sınıf araç ücreti ödeyecek gibi görünüyor ;D

aklından geçeni kapamamışım abi kusura bakma...

Bugün Bolluca da Cumhuriyet Bayramı provası bahanesi ile Acmat'ı vurdum batak araziye.Performans mükemmeldi.Ama resim çekemedim.Zaten Selami Başkan aracı o vaziyette görse , beni hayatta sokmaz Bağdat Caddesine. ;D

Sedat bir aksilik olmazsa bunu sipariş verdim ;D

229011.jpg

RESİMDE GÖRÜNEN İKİLİ HAVALI GEMİ KORNA NERDEYSE MASA BÜYÜKLÜĞÜNDEDİR

KAMYONA DAHİ MONTE ETMEK ZOR ÇÜNKÜ KAVALLARI ÇOK UZUN

KISA OLAN ÇALMAYA BAŞLAYINCA KISA BİR Tİ ÇALIP SONRA HERİKİSİ AYNI ANDA KALIN SES GÜRLÜYORLAR

9 BARA KADAR ÇALIŞIR ANCAK ÇOK HAVA İSTİYOR.

YANİ 9 BARLIK VE 50 LİTRELİK BİR TANK İLE ANCAK ÇALIŞIR.HATTA 120 LİTRELİK TANK DAHA İDEAL

ÜZERİNDE SELENOİD VAR,12 VEYA 24 VOLTLA UÇLAR DEĞDİĞİNDE VALFİ AÇTIRIR.

SELENOİDİN UÇLARI ARTI VEYA EKSİ SEÇMEZ. HER İKİ ŞEKİLDEDE VALF TEK YÖNLÜ ÇEKİLİR.

SPREY LE KIPKIRMIZIYA BOYADIM,ŞİMDİ ÇOK DAHA ALIMLI DURUYOR.

DEDİĞİM GİBİ ÇOK HAVA İSTİYOR,

DAHA DÜŞÜK BAR VE TANKLA SES ISLIK GİBİ OLUR,DESİBELL DÜŞER.

TRAFİKTE KULLANIRSANIZ MESULİYETİ SİZİNDİR, CANLI HABERE ÇIKARSINIZ.

Allah ıslah etsin...............Amin

köprüden geçerken çalmamaya özen göster abi, boğazdan geçen gemiler "arkadan yol isteyen var galiba" diye panik yaparlar ;D bu arada havalı korna yasak sanırım, nereye gizleyeceksin abi bunları :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,994
Kayıtlı Üye Sayımız
166,745
Kaydolan Son Üyemiz
kreasus

Çevrimiçi üyeler

Geri