cr-v alacak herkese oncelikle 2005 makyajli kasa ve sonrasini oneririm, zira asfaltta, otoban hizlarinda kullanilacak agirlik merkezi yuksek araclarin bence vsa (esp) donanimi olmasi onemlidir.
golf'ten sonra arac hizlanma performansi sizi uzebilir, anlatilanlar bir yana, mutlaka bir arac denk getirip deneyin. 140 hp tsi motor oldukca etkleyici performansa sahip, cr-v'nin ne boyle bir kapasitesi ne de iddiasi var.
arac tercihinde fikir vermesi acisindan baska bir forumda paylastigim iki mesajimi ekliyorum:
bizim icin ihtiyaclar belirleyici oldu. arac evin ikinci araci, (digeri dizel sedan) daha cok esim kullaniyor, coluk cocukla ve onlarin butun ihtiyac ve aksesuarlariyla hareket etmek icin bagaji ve ic hacmi ideal.
ailecek doga gezileri, piknik, kamp gibi aktivitelerden keyif aliyoruz. bagajda surekli iki kamp sandalyesi, iki katlanir tabure, piknik masasi(crv'nin orijinal aksesuaridir), termos, kap kacak, 3-4 polar hirka, yagmurluk, kocaman bir puset olmasina ragmen bir aylik alisverisimizi yapip rahatca bagaja yerlestirebiliyoruz.
arka koltuklar yuksek ve ferah, ileri geri hareket edebiliyor ve yatabiliyor.
bu hacme ihtiyaciniz varsa ideal bir arac oldugunu dusunuyorum. fakat hacim ayni zamanda iri boyutlar ve ciddi bir ruzgar direnci anlamina geliyor, dolayisiyla tl bazinda benzinli crv, dizel sedanin 2 katindan fazla yakiyor, alinacaksa bunu goz onunde bulundurmak lazim
ikinici mesaj tuketim hakkinda:
lpg yok. 2006 model, 100km'de tasarruf kaygisi olmaksizin, klima hep acikken kullanim ortalama degerleri:
istanbul sehir ici 12lt
kopru trafigi 15lt
sehir disi sabit hiz 100-120kms 8lt