Arkadaşlar bundan 6 ay önce daha önce hiçbir bilgim ve tecrübem olmamasına rağmen bir adet ilk başta ne olduğunu bilmediğimiz ilk başta bize CJ-5 dedikleri bi jeep aldık ve kendi şartlarımızda yaptırdık fakat bu aracımın ilk başta motor normalde tıkır tıkır çalışmasına rağmen 05 derecelik bi eğimde bile araba bağırıyor gitmiyordu sonra az bilen bi ustamız ön teker sıkıyor diye ön tekerlerdeki mandalları gevşetti eskiye rağmen iyi ama yine de hacı murat performansı yok en ufak bi rampada yığılıp kalıyor takviyeyle anca çıkıyoruz araca yaklaşık 15 bin lira para harcadım, daha da harcarım ama ne yapacağımı bilmiyrum, söylendiğine göre araç üzerindeki 1959 orjinal motor var. (birde lpg taktırdım) performansızlığa rağmen ortalama km de 1,20 tl yakıyor yakıtınıda umursamıyorum ama öyle dağa taşa gidilmiyor, bi kaç cj-5 sahibiyle görüştüm, bunu yapmakla hata yapmışın hemen elden çıkar dediler, farklı bi motor koydurayım dedim bilenler o motor çok kaliteli sakın dediler kayseri bölgesinde bundan anlayan ustada bulamadım ne b..k yiyeceğimi şaşırdım şimdi arabaya sahip de çıkamıyom karın altında çürüyecek. mustafa kayademir 0543 221 44 33 Kayseri