Alınık Suzuki Vitara

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan malatya4x4 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,356
Ynt: Alınık Suzuki Vitara

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-gercek-sahibinden-tertemiz-vitara-44-41025081/detay bu araç nasıl bi bakarmısınız sizinkiyle kıyasla ... hani japon mu? görünüm olarak falan.... bu hafta satılmazsa almayı düşünüyorumda...

Etiketler

tarik01' Alıntı:
otomatik vitesi özellikle mi istediniz? sebebi var mı? neler... yorumunuz için teşekkürler...

Otomatik vitesi özel olarak aramadım.Araç bakınırken nasipmiş aldık geçtik.AT şehiriçinde baya kolaylık oluyor arazidede 4L - L kullanınca sorun olmuyor.

tarik01' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-gercek-sahibinden-tertemiz-vitara-44-41025081/detay bu araç nasıl bi bakarmısınız sizinkiyle kıyasla ... hani japon mu? görünüm olarak falan.... bu hafta satılmazsa almayı düşünüyorumda...

Araç temiz görünüyor.Motoru ve yürüyenide genel görüntüsü gibi iyiyse alınabilir.Ancak dediğim gibi bu aracın taban ederi 11000 tavan ederi 12500.
Satıcı bu araca 11000 yazsa kısa sürede satardı.12500 e satabilmesi için ya meraklı biri denk gelmesi lazım yada uzun süre bekler.
Araca baktırın 11500 e falan çekebilirseniz alın derim.

Araç temiz görünüyor.Motoru ve yürüyenide genel görüntüsü gibi iyiyse alınabilir.Ancak dediğim gibi bu aracın taban ederi 11000 tavan ederi 12500.
Satıcı bu araca 11000 yazsa kısa sürede satardı.12500 e satabilmesi için ya meraklı biri denk gelmesi lazım yada uzun süre bekler.
Araca baktırın 11500 e falan çekebilirseniz alın derim.

teşekkür ederim... bi bakayım ne kadar pazarlık atabilirsek...

Aradığım aracı almış bulunuyorum. Konu kilitlenebilir. Bu arada merak eden arkadaşlar olursa belirteyim: 1996 model, V6, 2000 cc, düz vites Vitara aldım. Km 204 binde ve motor yeni yapılmış, kazası belası yok. İlk hafif offroad denememi bugün yaptım, çok başarılı ve oldukça eğlendiriciydi. Bu araca karar vermemde fikirlerinden yararlandığım değerli gezenbilir ailesinin fertlerine çok teşekkür ediyorum.

Adınıza sevindim aracınızı güle güle kullanın. Şuanda Malatya da mı yaşıyorsunuz? Ben Malatya lıyım. Bende Nıssan Terrano I var. Ama hayalim bir unımog sahibi olmak. Şu anda bir U 421 üzerinde çalışıyorum. İnşallah en kısa zamanda alacagım. Malatya da bir offroad ekibi kurabiliriz. Selamlar.

malatya4x4' Alıntı:
Aradığım aracı almış bulunuyorum. Konu kilitlenebilir. Bu arada merak eden arkadaşlar olursa belirteyim: 1996 model, V6, 2000 cc, düz vites Vitara aldım. Km 204 binde ve motor yeni yapılmış, kazası belası yok. İlk hafif offroad denememi bugün yaptım, çok başarılı ve oldukça eğlendiriciydi. Bu araca karar vermemde fikirlerinden yararlandığım değerli gezenbilir ailesinin fertlerine çok teşekkür ediyorum.

selam kaça aldığını merak ettim birde 2000 motor vergi ve yakıt konusunda bilgi verebilirmisin....

Terrano 92' Alıntı:
Adınıza sevindim aracınızı güle güle kullanın. Şuanda Malatya da mı yaşıyorsunuz? Ben Malatya lıyım. Bende Nıssan Terrano I var. Ama hayalim bir unımog sahibi olmak. Şu anda bir U 421 üzerinde çalışıyorum. İnşallah en kısa zamanda alacagım. Malatya da bir offroad ekibi kurabiliriz. Selamlar.

Teşekkür ederim. Evet ben Malatya'da yaşıyorum. Umarım düşündüğün aracı kısa zamanda alırsın. Malatya'da bir offroad ekibi konusunda ben de çok istekliyim. Görüşelim ve bir yerden bu işe başlayalım bence. Selamlar.

tarik01' Alıntı:
selam kaça aldığını merak ettim birde 2000 motor vergi ve yakıt konusunda bilgi verebilirmisin....

Aracı 15 bin liraya aldım. Kazası belası yok. Kasa güzel, 1996 olmasına rağmen motor 204 binde ve 5-10 bin km önce yapılmış. Vergisi 6 aylık 100 lira civarında. Yakıt da 1.6 JLX vitaralardan pek fazla değil (40 kuruş civarı yakıyor), ben de bu kadar tasarruflu olmasına şaşırdım. İlk izlenimlerime göre, V6 iyi bir tercih gibi görünüyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,873
Kayıtlı Üye Sayımız
166,660
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.